Davutoğlu, mitingde yine istediği cevabı alamadı!

Başbakan Davutoğlu, partisinin Bilecik mitinginde "evet" cevabı beklediği soruya AKP'liler "hayır" diye cevap verdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, AKP'nin Bilecik mitinginde partililere hitap etti.

Davutoğlu, mitingde yine istediği cevabı alamadı!

Davutoğlu, konuşmasında 17 yolsuzluk soruşturması savcısı Celal Kara'nın sözlerini farklı yansıtarak "Şimdi paralel çetenin savcısı diyor ki bizi tehdit ederek, bize dönerek diyor ki 'bunların akıbeti de Adnan Menderes gibi olacak." dedi.
"Evet" Beklerken "Hayır" Cevabı Aldı

Davutoğlu, bu açıklamalardan sonra alandaki AKP'lilere, "Hz. Mevla'nın önünde manen yetişmiş olan Konyalı bir kardeşiniz şehadeti Şeb-i aruz olarak görür mü?" diye sorunca "hayır" cevabını aldı.

"Evet" cevabı beklerken miting alanındaki AKP'lilerden "hayır" cevabı alan Davutoğlu sorduğu soruya kendisi cevap vererek, "Şeb-i aruz, düğün günü görürürüz biz şehadeti düğün günü gibi." dedi.

Daha Önce de İstediği Cevabı Alamamıştı

Davutoğlu daha önce de meydanlarda istediği cevabı alamamıştı. Başbakan Ahmet Davutoğlu Ardahan'daki mitinginde "Biz Suriyeli kardeşlerimizi Esad zalimine teslim eder miyiz?" diye sormuş mitinge gelen birçok vatandaşın "evet" demesi dikkat çekmişti.

Davutoğlu'nun meydanların nabzının tutamadığı da yine yapılan yorumlar arasında..
<< Önceki Haber Davutoğlu, mitingde yine istediği cevabı alamadı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER