Fenerbahçe - Galatasaray: 4-4

Galatasaray'ın bu akşam Fenerbahçe ile yapacağı maç öncesinde, takımların U19 ve U21 maçları oynandı. Sarı Lacivertliler, U19 Ligi'nde Galatasaray'ı 3-1 mağlup ederken, Sarı Kırmızılılar, U21'de Fenerbahçe'yi 3-1'lik skorla geçti.

Fenerbahçe - Galatasaray: 4-4

Fenerbahçe U19 Takımı, U19 Elit Ligi 26. haftasında Galatasaray U19 Takımı'nı 3-1'lik skorla geçti. 

Fenerbahçe, U19 Elit Ligi 26. hafta maçında Galatasaray’ı konuk etti. 9 kişi tamamladığı maçtan 3-1 galip ayrılan Sarı Lacivertliler, puanını 44’e yükseltti. 

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanan maç öncesinde İstanbul ve Ankara’daki terör saldırılarında hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Fenerbahçe'nin gollerini 8. ve 53. dakikada Boğtan, 44. dakikada Görkem’den kaydetti. Sarı Lacivertliler'in ikinci golünü atan Görkem, 81. dakikada ikinci sarıdan kırmızı, 85. dakikada da Yusuf ikinci sarıdan kırmızı kartla takımlarını yalnız bıraktılar.

GALATASARAY U21'DE RÖVANŞI ALDI

Sarı Kırmızılılar, U21 Ligi'nin 26. haftasında Metin Oktay Tesisleri'nde Fenerbahçe'yi konuk etti. Fenerbahçe'nin tek golünü 37. dakikada Ahmethan kaydetti. 

Galatasaray'ın gollerini ise Uğur Can, Volkan Pala ve İbrahim Demirbağ, Fenerbahçe filelerine bıraktı. Maçın adamı ise 1 gol 1 asistle Volkan Pala seçildi. 


<< Önceki Haber Fenerbahçe - Galatasaray: 4-4 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER