Derbinin seyircisiz oynanma kararı Galatasaraylı taraftarları kızdırdı


Spor Toto Süper Lig'de 26. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisine saatler kala maçın seyircisiz oynanacağı belirtilirken, sarı kırmızılı taraftarlar Türkiye Futbol Federasyonu'na tepki gösterdi.

Türk Telekom Arena'da bugün oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak olan mücadeleye saatler kala İl Spor Güvenlik Kurulu maçı seyircisiz oynatma kararı aldı. Maçı izlemek için stada gelen Galatasaraylı taraftarlar, emniyet güçleri tarafından geri döndürülürken üzgün oldukları göründü.

Derbi maç için yurtdışından geldiğini dile getiren bir taraftar, masrafa girdiğini belirterek çok üzgün olduğunu ifade etti.

Bu arada Tavşanlı'dan maça gelen bir grup sarı kırmızılı taraftar da seyircisiz oynama kararına tepki gösterirken, Beşiktaş maçının da İstanbul'da oynandığını ve iptal edilmediğini hatırlattı. Taraftarlar, federasyonun Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için Arena'yı boş bırakma kararı aldığını da savunurken, takımlarının maça çıkmaması gerektiğini dile getirdi. Taraftarlar, Galatasaray yönetimini de istifaya çağırdı.

CİHAN
<< Önceki Haber Derbinin seyircisiz oynanma kararı Galatasaraylı taraftarları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER