Dinamo Kiev Garmaş'ın Beşiktaş'a transferi iddialarını yalanladı

Dinamo Kiev Garmaş'ın Beşiktaş'a transferi iddialarını yalanladı

Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'de forma giyen Denis Garmaş'a (25) teklifte bulunduğu yönündeki iddialara Dinamo Kiev takımından yalanlama geldi.

Dinamo Kiev Genel Müdürü Rezo Çohonelidze haberleri yalan ve provokasyon olarak nitelendirerek sert eleştirdi. Çohonelidze, "Bu saçmalık ve provokasyon. Bu iddialarla ilgili ancak bunları söyleyebilirim. Hiç bir Türk takımı ve özellikle de Garmaş'la ilgili görüşmeler yapılmadı. Bu dedikoduları ortaya atanlar anlaşılan futbol dünyasından haberleri bile yok." diye eleştiride bulundu.

Olası herhangi görüşmelerle ilgili takım yönetiminin mutlaka haberi olduğuna işaret eden Dinamo Kiev Genel Müdürü, "Tüm bunlar Başkan ile mutabakat sağlanarak yapılıyor. Kimse kendi başına hiç bir görüşme yapamaz. Bu bir provokasyon! Amaç futbolcular, antrenör, ben ve takım başkanı arasında ilişkileri bozmak. Biz yeni sezona hazırlanıyoruz." şeklinde konuştu.

Türk basınında Beşiktaş'ın, Dinamo Kiev'de forma giyen Garmaş'a transfer teklifinde bulunduğu iddia edilmişti. 6 milyon Euro'luk bonservis bedeli transferi tıkadığı, fakat kiralık opsiyonun gündemde olduğu öne sürülmüştü.
Haberlerde, Çohonelidze'nin Beşiktaş ile Garmaş için görüştüklerini doğruladığı ve görüşmelerin de olumlu geçtiğini söylediği iddia edilmişti. CİHAN
<< Önceki Haber Dinamo Kiev Garmaş'ın Beşiktaş'a transferi iddialarını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER