Diyarbakır Baro Başkan Yardımcısı: Elçi, demokrasi ve adalet şehididir


Diyarbakır Baro Başkan Yardımcısı Ahmet Özmen, Tahir Elçi'nin nerden geldiği henüz belli olmayan bir kör kurşuna kurban gittiğini belirterek, "Ölüm şekli bizler için ayrıca üzücü ve kabul edilemez. Demokrasi ve adalet şehididir." dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile beraberindeki heyet Diyarbakır Baro Başkanlığı'nı ziyaret ederek, yönetime başsağlığında bulundu. Bakan Bozdağ, Elçi'nin papatyalarla donatılmış masası başında Fatiha okudu. Diyarbakır Baro Başkan Yardımcısı Ahmet Özmen, tarifsiz bir acı yaşadıklarını dile getirdi. Özmen, "Acımız çok büyük tarifsiz bir acı içerisindeyiz. Hayatını kör kurşunlarla kaybeden insanların faillerini bulmaya çalışan başkanımız, hayatını buna harcayan başkanımız maalesef nerden geldiği henüz bilinmeyen bir kör kurşuna kurban gitti. Ölüm şekli bizler için ayrıca üzücü ve kabul edilemez. Hepimizin başı sağ olsun. Demokrasi ve adalet şehididir." ifadelerini kullandı. Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

BOZDAĞ, ELÇİ'NİN MASASININ ÖNÜNDE FATİHA OKUDU

Bu arada Diyarbakır Baro Başkanı Elçi'nin makam odasına giren Bakan Bozdağ, çiçeklerle donatılmış masasının önünde durdu. Bozdağ, Elçi'nin koltuğuna yapıştırılmış Elçi'nin fotoğrafına baktıktan sonra ellerini kaldırarak Fatiha okudu. Bozdağ, daha sonra makam odasından çıktı.
demokrasi-ve-adalet-sehididir-1951821.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Diyarbakır Baro Başkan Yardımcısı: Elçi, demokrasi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER