Dolandırıcının 30 bin lirayı kapma anı kamerada


Sancaktepe'de telefonla dolandırmaya çalıştığı şahıstan içinde 30 bin lira bulunan poşeti kapan zanlı, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Yakalanma anı saniye saniye görüntülendi.

Altunizade'de bir banka şubesinden yüklü miktarda para çekildiği, parayı çeken şahsın dolandırıcılık mağduru olabileceği yönünde yapılan ihbar üzerine polis ekipleri hareket geçti. Ekipler dolandırılmaya çalışılan şahsın eşkalini tespit ettikten sonra araştırma başlattı. Emniyet ekipleri, elinde poşet bulunan ve sürekli telefonla konuştuğu görülen bir şahsı tespit etti. Polisler şahsın yanına giderek, yazı ile telefonu kapatmamasını istedi ve dolandırıldığı bilgisini verdi. Dolandırıcı, kısa bir süre mağdur şahsın etrafında dolaştıktan sonra, yaşlı adamdan içerisinde 30 bin lira para bulunan poşetini istedi. Bu sırada takipteki polis ekipleri 17 yaşındaki İ.D.'yi suçüstü gözaltına aldı. Zanlının yakalanma anı an be an kameralara yansıdı. Görüntülerde;
yaşlı şahsın elinde para bulunan poşetle bir köşede telefonla konuştuğu sırada yanın gelerek poşeti alan zanlı, polis ekipleri tarafından yatırılarak gözaltına alınıyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Dolandırıcının 30 bin lirayı kapma anı kamerada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER