Dünya ve Avrupa şampiyonu Eczacıbaşı VitrA yeni sezonu Kanyon'da açıyor


Dünya ve Avrupa şampiyonu Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, yeni sezon kadrosu ile Kanyon'da voleybolseverler ile bir araya gelecek.

'Voleybol Kanyon'da' etkinliğinde imza günü, fotoğraf çekimleri ve sürpriz etkinliklerle spor tutkunlarıyla 10 Ekim Cumartesi günü bir araya gelecek olan 2014-2015 sezonunun dünya ve Avrupa şampiyonu Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, voleybolseverlerle etkinliğe de katılacak.

'Şampiyonlar Kanyon'da sloganıyla düzenlenecek olan Voleybol Kanyon'da etkinliği Kanyon, VitrA ve Vodafone'un desteğiyle gerçekleştirecek. Etkinlikte, Eczacıbaşı VitrA Takımı ile tanışma, oyunculardan imza alma ve hatıra fotoğrafı çektirme gibi anlar, 'Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Teknik Direktörü Giovanni Caprara Voleybol Öğretiyor', 'Neslihan Demir Güler ve Jordan Larson ile Takım Ol, Maç Yap' gibi programlar sporseverleri bekliyor.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen voleybol şenliği kapsamında Vodafone ile 'Hedefi Tuttur, Hediyeni Kazan' oyunu ile Tigers Yüz Boyama gibi etkinlikler ve sürpriz hediyelerle, voleybolun coşkusu ve tutkusu voleybol salonlarından Kanyon'a taşınacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Dünya ve Avrupa şampiyonu Eczacıbaşı VitrA yeni sezonu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER