İsrail'den dehşet veren açıklama!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve Eski Dışişleri Bakanı Lieberman Gazze'ye yapılan saldırılarla ilgili dehşet verici açıklamalarda bulundu.

İsrail'den dehşet veren açıklama!


Başbakan Binyamin Netanyahu, "Politikam, bize saldırmak isteyen herkesi, damlama ve biriktirme olmadan vurmaktır" dedi.

Netenyahu, bu yıl ölen babası Prof. Benzion Netanyahu'nun adının verildiği okulu ziyaretinde, İsrail Savunma Kuvvetlerinin bugün Gazze'ye düzenlediği saldırıyla ilgili ''Dün toplumunuzun üzerine roket atıldı ve hemen buna yanıt verdik. Politikam, bize saldırmak isteyen herkesi, damlama olmadan, biriktirme olmadan vurmak. Bize yakın uzak tüm tehditlere karşı yapacağımız şey budur" ifadelerini kullandı.

Babasının kendisine miras bıraktığı Yahudi felsefesini açıklayan Netanyahu, "Babamın inandığı ve benim inandığım ilk şey ,Yahudilerin kendi kendilerini korumaya muktedir olmaları ve kendilerine saldırmayı deneyenlere karşı kararlı olmalılarıdır" dedi.

İsrail, son hava saldırısında Gazze'de 7 noktayı vurmuştu. 

GAZZE'Yİ TEMİZLEYELİM!

öte yandan İsrail Eski Dışişleri Bakanı Lieberman, İsrail yönetimine Gazze'yi yeniden işgal etme önerisinde bulundu Lieberman: "Gazze'ye geri dönerek kapsamlı bir temizlik yapmak gerekir" dedi

İsrail Eski Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman: "Ülkenin güneyine atılan füzelerden sonra İsrail yönetimi ciddi bir şekilde Gazze'yi yeniden işgal etmeyi düşünmeli" dedi.

İsrail meclisinde Dış ilişkiler ve Savunma Komisyonu Başkanlığı görevini yürüten Lieberman, İsrail Ordu Radyosu'na yaptığı açıklamada, "İsrail, statükoda ısrar etmemeli, Hamas'ın elinde bulunan füzeler nedeniyle Tel Aviv ve Netanya kentleri tehdit altında" diyerek "Hamas'ın İsrail ile bir uzlaşı yapmaya niyeti yok. Bu nedenle Gazze'ye geri dönerek kapsamlı bir temizlik yapmak gerekir. Ülkenin güneyine atılan füzelerden sonra İsrail yönetimi ciddi bir şekilde Gazze'yi yeniden işgal etmeyi düşünmeli" ifadelerini kullandı.

Lieberman, yaklaşımının Başbakan Netanyahu tarafından destek bulup bulmadığı yönündeki soruya ise "bilmiyorum" yanıtını verdi.


AA
<< Önceki Haber İsrail'den dehşet veren açıklama! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER