AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Aöf sonuçları merak ediliyor. 25-26 Ocak AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Açıköğretim (Aöf) Soru ve cevapları yayınlandı, sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

25-26 Ocak 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen Açıköğretim (AÖF) 2013 yılı Güz dönemi yıl sonu sınavının sonuçları binlerce öğrenci tarafından merakla bekleniyor.

25-26 Ocak  2014 tarihlerinde gerçekleştirilen AÖF 2013 yılı Güz dönemi ara sınavının sonuçları binlerce öğrenci tarafından merakla bekleniyor. Sınav sonuçları sınavın gerçekleştiği tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinde yayınlanıyor ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabiliyor. 

Sınav sonuçlarının bu ay içinde açıklanması bekleniyor.

SORU VE CEVAPLAR YAYINLANDI
25-26 Ocak'ta yapılan Açıköğretim Fakültesi (AÖF)  2013-2014 Güz dönemi yıl sonu soruları ve cevapları  AÖF sitesinden duyuruldu. AÖF sınav soruları ve cevapları Açıköğretim e -öğrenme portalında... Soru ve cevapları aşağıdaki linkten giriş yaparak soru ve cevaplara erişebilirsiniz. 
Adayların şimdiden dört gözle beklediği 2014 yılı Ocak ayı AÖF sınav sonuçlarının; net bilgiler olmamasına rağmen yaklaşık olarak sınav tarihinden 2 yada 3 hafta sonra açıklanacağı söyleniyor. 

<< Önceki Haber AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER