TEOG sınav soruları, cevapları ve sonuçları ne zaman açıklanacak? E-okul

MEB'in 8. sınıflara yaptığı TEOG sınavının ilk oturumu geride kaldı. Şimdi TEOG soru ve cevapları bekleniyor. Ne zaman açıklanır? E-okul'dan öğrenin.. (e-okul.meb.gov.tr)

TEOG sınav soruları, cevapları ve sonuçları ne zaman açıklanacak? E-okul

MEB'in 8. sınıflara yaptığı TEOG sınavının ilk oturumu dün yapıldı. 2. oturum ise bugün yapılacak. Öğrenciler TEOG soru ve cevaplarını merakla bekliyor. TEOG sınavı soru, cevap ve sonuçları ne zaman açıklanır? Açıklanır açıklanmaz, aşağıdaki link aracılığıyla E-okul'dan öğrenilebilecek.


8. sınıf öğrencileri temel öğretimden orta öğretime geçiş sınavı TEOG'da başarılı olmak için ter döktü. Öğrenciler sabahın erken saatlerinden itibaren velileriyle birlikte okullara geldi. İlk oturum saat 09:00'da başladı.

1 milyon 271 bin öğrencinin katıldığı sınavın birinci oturumunda, Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi soruları yer aldı. 

Her dersten 20 soru sorulurken,  öğrencilere bunları cevaplamaları için 40 dakika süre verildi. 

İkinci dönem ortak sınavlarının 2. oturumu ise 29 Nisan'da yapılacak. Bu oturumda öğrencilere fen ve teknoloji, inkılap tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil derslerinden sorular sorulacak. 

Sınavlara katılamayanlar için mazeret sınavları, 10-11 Mayıs 2014 tarihlerinde yapılacak. Sonuçların ise haziran ayında açıklanması planlanıyor.
<< Önceki Haber TEOG sınav soruları, cevapları ve sonuçları ne zaman... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER