Eker I Run Koşusu'nun galibi Abdelilah Cherkaoui


Eker'in sponsorluğunda, "Sağlıklı Yaşam İçin Koş" sloganı ile hayata geçirilen Eker I Run Koşusu ulusal ve uluslararası sporseverleri bir araya getirdi. Yaklaşık bin sporcunun katıldığı koşuyu, erkeklerde Abdelilah Cherkaoui kadınlarda Yayla Kılıç kazandı.

Eker I Run Koşusu, tüm Türkiye'den koşu severleri Bursa'da bir araya getirdi. Eker'in sponsorluğunda, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle, Bursa-Orhaneli yolunda düzenlenen Eker I Run Koşusu, 15 kilometre, 5 kilometre ve 500metre Minik Adımlar şeklinde 3 ana kategoride bir yol koşusu olarak düzenlendi.

"Sağlıklı Yaşam İçin Koş" sloganı ile hayata geçirilen Eker I Run Koşusu, Minik Adımlar ile başladı. Yaklaşık 400 çocuğun katıldığı koşuda tüm miniklere madalya verildi. Dereceye giren miniklere ayrıca peluş oyuncak ve hediye çeki verildi. Amatör ve profesyonel yarışçıların katıldığı 5 kilometrelik 5K etabında ise erkekler kategorisinde Mestan Turhan kadınlar kategorisinde Çigdem Gezici birinci olarak tamamladı.

Koşunun Uludağ yamacında gerçekleşen 15 kilometrelik 15K Koşusu'na ise profesyonel sporcular katıldı. 15K Koşusu'nu erkeklerde Abdelilah Cherkaoui kadınlarda Yayla Kılıç birinci olarak bitirdiler.

Yarışların sonunda toplam 20 bin lira ödül dağıtıldı. Geçtiğimiz sene olduğu gibi koşunun sosyal sorumluluk partneri Koruncuk Vakfı oldu. Ödül töreninin ardından, meydanda kurulan alanda katılımcılara Eker ayran ve sütlü tatlı dağıtıldı.

Eker Süt Ürünleri Genel Müdürü Ahmer Eker, 5K ve Eker Süt Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker de 15K koşusunda yarıştılar.
CİHAN
<< Önceki Haber Eker I Run Koşusu'nun galibi Abdelilah Cherkaoui Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER