365 oda ve borsadan Hisarcıklıoğlu’na destek

Hisarcıklıoğlu’nun yeniden başkanlığa aday olması için teklif dosyaları sunuldu..

365 oda ve borsadan Hisarcıklıoğlu’na destek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yeniden başkan olması için Türkiye’nin 7 bölgesindeki 365 oda ve borsa başkanının imzasının bulunduğu teklif dosyaları TOBB Genel Kurul Başkanı Hacı Osman Yıldırım’a sunuldu.

TOBB’un 69. Genel kurulu öncesi 7 bölgeden Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Zeki Kıvanç, Bursa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Kütahya  Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Konya Ticaret Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim  Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar ortak basın toplantısı düzenledi.

Ortak karar alındı

Toplantıda, Hisarcıklıoğlu’nun yeniden başkanlığa aday olması için teklif dosyaları sunuldu. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, İTO, İstanbul Sanayi Odası (İSO), İstanbul Ticaret Borsası ve Deniz Ticaret Odası başkanları olarak bir araya geldiklerini ve TOBB Başkanlığı’nın Rifat Hisarcıklıoğlu ile devam etmesi konusunda ortak karar aldıklarını bildirdi.

Başkanlar bölgelerde mutabakat sağladı

Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, “Bundan sonraki dönemde de biz Rifat Bey’le çalışmak istiyoruz” dedi. Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç bölgedeki oda ve borsa toplantılarında Rifat Hisarcıklıoğlu ile ilgili mutabakat sağlandığını bildirdi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murzioğlu tüm Karadeniz’in desteğini alarak toplantıya katıldıklarını belirterek, “Aklımız ve kalbimiz Hisarcıklıoğlu ile birlikte” dedi. Konya Ticaret Odası Başkanı Öztürk, İç Anradolu Bölgesindeki oda ve borsaların Hisarcıklıoğlu’nu desteklediğini bildirdi.

‘Ayine iştir’

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güral, “Biz Hisarcıklıoğlu’nu ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’ sözüyle tanırız” diye konuştu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Burkay da Hisarcıklıoğlu’nun görevini sürdürmesi kararı aldıklarını söyledi.
<< Önceki Haber 365 oda ve borsadan Hisarcıklıoğlu’na destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER