Altın fiyatları düşmeye başladı

Altın fiyatlarında düşüş yaşanıyor. İşte Altın fiyatlarıyla ilgili son bilgiler

Altın fiyatları düşmeye başladı

Dün sert bir dalgayla 3 ayın zirvesinden düşen Altın Fiyatları bugün de geriliyor. ABD'den gelen olumlu verilerin desteğiyle yükselen ABD hisselerine karşı altında değer kaybı sürüyor, haftanın son işlem gününde altının ons fiyatı 1.400 doların altına indi.

Altında düşük seyir devam ediyor. Dün sert bir düşüşle 3 ayın zirvesinden yuvarlanan altın fiyatları, bugün de eksi yönlü seyrediyor. Önceki gün 1.430 dolar seviyesini aşarak rekor kıran altının onsu dün sabah saatlerinde 1.410 doların da altındaydı.


1.400 DOLARIN ALTINDA

Bugün ise iç piyasada 30 Ağustos nedeniyle işlemler kapalı olsa da yurtdışı piyasalarda haftanın son günü devam ediyor. Dün akşam ABD'den gelen olumlu veriler ABD hisselerini güçlendirdi. Bu da altındaki değer kaybını tetikledi. Altının ons fiyatı 1.400 doların da altında işlem görüyor. 

ABD'DEN OLUMLU VERİLER

ABD'de ekonominin ikinci çeyrekte beklenenden daha hızlı yükselmesi ve Suriye endişelerinin azalması, ABD hisselerini yükseltti. ABD'de ikinci çeyrek büyümesi yüzde 1.7'den yüzde 2.5'e revize edildi. Ülkede işsizlik maaşı başvuruları da beklentilerin altında geldi.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Gram altın                            91.8 TL
Çeyrek altın                      157.6 TL
Yarım altın                        312.2  TL     
<< Önceki Haber Altın fiyatları düşmeye başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER