Sahibinden 'En iyi ortam' ödülü

Sahibinden.com Sahiplex ile ödüle layık görüldü.

Sahibinden 'En iyi ortam' ödülü

Çağrı Merkezlerinde “En İyi Ortam” sahibinden.com’da
 
Sahibinden.com, IMI Conferences tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri’nde “En İyi Ortam Ödülü”ne layık görüldü. Geçtiğimiz yıl yeni ofisi Sahiplex’e taşınan sahibinden.com bu ödülü, ofis içinde çağrı merkezine sağlanan rahat ve konforlu ortam sayesinde aldı.


Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinin genel merkezleriyle yarışacak derecede ileri teknolojinin ve çalışan dostu uygulamaların kullanıldığı Sahiplex’in ödülün alınmasında büyük payı olduğunu belirten Sahibinden.com Operasyon Direktörü Murat Günay, “Müşterilerimize en üst düzey hizmeti sağlamak en önemli önceliğimiz. Bunun yolu da doğru işleyen bir çağrı merkezine sahip olmak ve çalışanlara uygun ortamı sağlamaktan geçiyor. Sahiplex’te yer alan çağrı merkezimiz, oldukça yorucu bir iş yapan değerli çalışma arkadaşlarımızın her türlü konforunu sağlamak üzere yapılandırılan çalışan dostu bir ofis olma özelliği taşıyor” şeklinde konuştu. 


Bu yıl Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri’nde toplam 11 kategoride ödül verildi. Ödül alacak firmalar kapsamlı bir değerlendirme sonucunda belirlendi.



<< Önceki Haber Sahibinden 'En iyi ortam' ödülü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER