Oyuna katılın, sürpriz hediyeler kazanın!

Hot or Not isimli gerçek ilanların kullanıldığı yeni bir yarışma başladı. Sürpriz hediyeler sizi bekliyor...

Oyuna katılın, sürpriz hediyeler kazanın!

İkinci el otomobil ilanları platformu Tasit.com, Hot or Not isimli eğlenceli bir yarışma başlattı. Yarışmada kullanıcılar gerçek otomobil ilanlarından fotoğrafları oylayarak kendi garajlarını oluşturuyorlar. Amaç, en çok oy alacağını tahmin ettikleri otomobilleri garajlarına park ederek, puanı en yüksek garajı oluşturmak. Haftalık ve aylık süreler sonunda en çok puanı toplayan garaj sahibini sürpriz hediyeler bekliyor.

9 otomobilden oluşacak garajlarda kullanıcılar seçimlerinin renk, marka ve kategori olarak dağılımlarını görebiliyor ve diledikleri şekilde değişiklikler yapabiliyorlar. Otomobiller kullanıcının garajına çekildikten sonra, diğer kullanıcıların da verdiği oylarla puanlar değişmeye başlıyor. 

Yüzbinlerce otomobil ilanının yer aldığı otomobil ilan platformu olan Tasit.com, Hot or Not uygulamasıyla hem kullanıcılarının keyifli zaman geçirmelerini sağlayarak, hem de en gözde ikinci el otomobillerin kullanıcılar tarafından belirlenmesini sağlamış olacak. 

En beğenilen ikinci el otomobiller de yarışmayla belirleniyor olacak. İkinci elde hangi markalar, modelleri ve hatta renklerin popüler olacağını da sonuçlarda görmek mümkün olacak.

6 Mayıs 2013 tarihinde yayına başlayan Hotornot, şimdiden 3.000 kullanıcıya erişmiş durumda. Oyuna katılmak için  http://hotornot.tasit.com/oylama sayfasından siz de hemen oy vermeye başlayabilirsiniz. 

Yarışmanın hediyelerine gelince, her ay bir iPhone 5, her hafta da onbinlerce TL değerinde Markafoni indirim kuponları Tasit.com tarafından HotorNot yarışmacılarına dağıtılıyor olacak.



<< Önceki Haber Oyuna katılın, sürpriz hediyeler kazanın! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER