Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için önlemler hazır

Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasıyla ilgili İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için önlemler hazır

Süper Lig'de 12 Mayıs Pazar günü  Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçta uygulanacak güvenlik  önlemlerinin görüşüldüğü İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı.
         
İstanbul Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü binasında, vali  yardımcısı Aziz Mercan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Galatasaray  adına kulüp icra kurulu başkanı Lutfi Arıboğan, Fenerbahçe adına yönetim kurulu  üyesi Ömer Temelli ile diğer yetkililer katıldı.
         
Kulüpler arasındaki anlaşma gereği konuk Galatasaray'ın taraftarının  alınmayacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki derbide, 900 özel güvenlik  personeli ile "yeterli" emniyet personelinin görev yapacağı bildirildi.  Karşılaşma için kapıların saat 17.00'de açılacağı statta, polis ve stat  kameralarıyla tespit çalışmalarının yapılacağı kaydedildi.
         
Toplantının ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Arıboğan,  derbi maçların her zaman çok dikkat çektiğini ve önemsendiğini belirterek, "Bizim  için deplasmanda, Fenerbahçe'nin sahasında olan bir maç. Bütün derbiler gibi çok  çekişmeli, derbiye yakışır bir şekilde geçeceğine inanıyorum. Türk futboluna  yakışan, fair-play havasında, mücadelenin üst düzeyde olduğu bir derbi  bekliyoruz. Böyle olacağına da inanıyoruz" dedi.
         
Arıboğan, Ziraat Türkiye Kupası'nda finale kalan Fenerbahçe ve  Trabzonspor'u da tebrik ederek, "En iyi olanın kupayı kazanmasını temenni  ediyorum" ifadesini kullandı.
         
<< Önceki Haber Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için önlemler hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER