Ekrem Memnun: Bu galibiyet özgüven açısından önemli


Kayseri'de düzenlenen Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Galatasaray, Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Kadir Has Spor Salonu'nda oynanan mücadeleyi sarı kırmızılılar 71-51 kazanarak yarı finale yükseldi.

Galatasaray yarı finalde, Edirne Belediyesi Edirnespor'u 74-59 ile geçen Basketbolu Geliştirenler Derneği ile 3 Mart Perşembe günü saat 19.45'te karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma sonrasında müsabakayı değerlendiren Galatasaray'ın Başantrenörü Ekrem Memnun, Galatasaray olarak çok büyük sorunlar ve şanssızlıklar yaşadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"İstemeyeceğimiz bize yakışmayan mağlubiyetler aldık ve bir özgvüven kaybı oluştu. Bu maçta da bu nedenle kendi oyunumuzu yansıtamadık ama elimizden geleni yaptık. Bu galibiyet özgüven açısından bizim için artıya geçeceğimiz bir maç oldu.

Beşiktaş çok dikkat edilmesi gereken bir takımdı. Oyuncularımı kutluyorum. Maç maç oyunumuzu yukarıya götürmek istiyoruz. Yarın da kadromuz bu şekilde olacak. Basketbolu Geliştirenler Derneği büyük çıkış yakalayan bir takım. Kazanmayı çok isteyeceklerdir. İki takım da birbirini çok iyi tanıyor yarın da kazanmaktan başka bir şey düşünmeyeceğiz."

BUHARALI: BASİT HATALAR YAPTIK, ÇÜNKÜ YORGUNDUK

Beşiktaş Başantrenörü Ömer Buharalı ise maçla ilgili yaptığı açıklamada,"Maça iyi başlamadık ama özellikle devre arasından sonra maça ortak olduk." diyerek, şunları söyledi:

"Basit hatalar yaptık çünkü yorgunduk. İkinci devrede çok boş atışlar bulduk ama bugün girmedi atışlarımız. Eğer onlar da girseydi maç bu şekilde olmazdı. Bu basketbol ve kaçırdığınız zaman kazanamıyorsunuz maalesef."
CİHAN
<< Önceki Haber Ekrem Memnun: Bu galibiyet özgüven açısından önemli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER