Ekrem Memnun: Takımımdan memnunum


Bilyoner.com Kadınlar Ligi Türkiye Kupası final mücadelesinde rakibini mağlup ederek Fenerbahçe ile kupa finali oynayacak olan Galatasaray'da başantrenör Ekrem Memnun, takımının ortaya koyduğu oyundan ve mücadelesinden memnun olduğunu söyledi.

Başantrenör Ekrem Memnun, Fenerbahçe ile oynayacakları final maçı öncesinde yaptığı açıklamada, "İlk yarı maçı bitirebilirdik ama BGD, maça tamamen bizim basit hatalarımızdan geldiler. Oyuncular kazanacaklarını hissettiler çünkü biz biraz ciddiyetten koptuk o ara. Önemli olan kazanmak oyuncular da bunu biliyor. Ben takımımdan menumun umuyorum daha iyi de oynayacağız. Kolay bir periyottan gelmiyoruz, oyuncularımı kutluyorum yaklaşımlarından dolayı. Son dönemdeki oyunumuz kötüydü çünkü biz son 1 - 1,5 aydır bir bocalama dönemi yaşadık ondan önce müthiş bir basketbol oynadık. 50 sayı-40 sayı maçlar kazandık ve bunu yapmak için çok yorulduk, sonrasında sakatlıklar da eklendi. Şimdi toparlanıyoruz ve takımımdan memnunum. Hepsini kutluyorum" şeklinde konuştu.

BGD Başantrenörü Aydın Uğuz ise maçla ilgili değerlendirmesinde, "Öncelikle finalde Galatasaray ve Fenerbahçe arasında hak eden kazansın. Bugün iyi savunma yapmaya çalıştık, maçın büyük bölümünde de yaptık. Galatasaray, kadro ve bütçe olarak bizden daha yukarıda tabii ki. Oyuncularımın performansından oldukça memnunum" ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Ekrem Memnun: Takımımdan memnunum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER