Elektromanyetik alanlar ve etkileri sempozyumu Mersin'de yapılacak

Elektromanyetik alanlar ve etkileri sempozyumu Mersin'de yapılacak

2011 ve 2013 yıllarında İstanbul'da düzenlenen Elektromanyetik Alanlar ve Etkileri sempozyumunun bu yıl ev sahipliğini Mersin yapacak.

Elektrik Mühendisleri Odası Mersin Şubesi, Mersin Tabip Odası, Mersin Barosu ve Mersin Yenişehir Belediyesinin birlikte düzenlediği Elektromanyetik Alanlar ve Etkileri (Emanet 2015) Sempozyumu 13-14-15 Kasım 2015 tarihlerinde Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Sempozyum nedeniyle Mersin Gazeteciler Cemiyeti basın merkezinde basın toplantısı gerçekleştirildi. Basın toplantısına Mersin Üniversitesi'nden Prof. Dr. Caner Özdemir, Mersin Baro Başkanı Alpay Antmen, Tabipler Odası Başkanı Ful Uğurhan, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Seyfettin Atar ile Yenişehir Belediyesi'nden Nuran Kurtuluş katıldı.

Sempozyum düzenleme kurulu Başkanı Prof. Dr. Caner Özdemir, Emanet 2015 Sempozyumu kapsamında elektromanyetik alanların çevre ve insan sağlığı üzerine etkileri, yeni teknolojiler ve bekleyen tehlikeler, elektromanyetik alanların çocuk sağlığı üzerine etkileri, bazı istasyonlar ve her türlü alıcı ve vericilerin sağlık ve hukuk açısından değerlendirmeleri konularında 4 adet panele yer verileceğini belirtti.

CİHAN
<< Önceki Haber Elektromanyetik alanlar ve etkileri sempozyumu Mersin'de... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER