Evronol Architects, Mıpım 2014'e katılıyor

Evrenol Architects, 11-14 Mart 2014 tarihleri arasında Fransa'nın Cannes kentinde yapılacak olan, gayrimenkul dünyasının göz bebeği MIPIM Fuarı'nda ziyaretçileriyle buluşuyor.

Evronol Architects, Mıpım 2014'e katılıyor


2013 MIPIM'de Akasya Acıbadem Residential Development projesiyle "People's Choice" ve Bosphorus City projesiyle "Best Turkish Project" ödüllerini alan Evrenol Architects, bu yıl tüm projelerinden oluşan bir sergiyle Level 01 -06.26 standında MIPIM'deki yerini alıyor.Haberler.com’un haberine göre; 1990 yılından bu yana birçok başarılı projeye imza atan Yüksek Mimar Mehpare Evrenol öncülüğündeki Evrenol Architects, 11-14 Mart 2014 tarihleri arasında Fransa'nın Cannes kentinde yapılacak olan, gayrimenkul dünyasının göz bebeği MIPIM Fuarı'nda ziyaretçileriyle buluşacak.

Evrenol Architects'in uzun dönem projelerinden oluşan özel bir seçkinin sergileneceği stantta ödüllü projelerinin yanı sıra devam etmekte olan yeni projelere yer de verilecek. Fuara katılımla ilgili bir değerlendirmede bulunan Yüksek Mimar Mehpare Evrenol; "Uluslararası başarısını kanıtlamış pek çok dünya devi ile bu yıl tekrar aynı platformda yer almaktan çok mutluyum. Geçtiğimiz yıl Akasya Acıbadem ve Bosphorus City projemiz çok değerli 2 ödül aldılar. Bu yıl da mesleki birikimimizi sergileyeceğimiz standımızla başka pek çok değerli projemizi de sunmayı hedeflemekteyiz. Ülkemizi bu yıl da en iyi şekilde temsil edeceğimizi düşünüyorum" dedi.



<< Önceki Haber Evronol Architects, Mıpım 2014'e katılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER