Generali’den herkes için kasko!

Generali, her gelir grubuna uygun akıllı, kolay sigortacılık çözümleri sağlamak amacıyla Türkiye pazarına 4 yeni ürün sunuyor.Generali Sigorta, bu ürünlerle birlikte sunduğu ekonomik ve müşteriye özel tasarlanmış çözümlerle sigortacılığa yepyeni bir bakış açısı getiriyor.

Generali’den herkes için kasko!

Generali, pazara Prestij Trafik, Prestij Kasko Ekstra, Mini Kasko ve Mini Kasko Ekstra isimleriyle sunduğu dört yeni ürünle, müşterilerini akıllı sigorta çözümleriyle buluşturuyor. Generali’nin zorunlu trafik alanındaki ürünü Prestij Trafik Sigortası ile ilgili olarak müşteriler, hasar geçmişlerine, araç bilgilerine ve poliçe sahibi bilgilerine göre %70’e varan indirimli fiyattan yararlanabiliyor. Buna ek olarak, ürünün fiyatına dahil olan yakıt ve akünün bitmesi durumunda yardım hizmetinin yanı sıra araç çilingir işi, lastik değişimi gibi yol yardımı hizmetleri alabilirler. İlave bir ücretle ekstra asistans paketini tercih edenler, bir kaza halinde 5 güne kadar yedek araç verilmesi hizmetinden, 60 dakika garantisi ile araç çekme hizmetinden ve kaza sonrasında yolculuğunu tamamlamak için taksi ücretinin karşılanması hizmetlerinden yararlanabiliyorlar. 

Ayrıca tercih edilmesi  durumunda,  Cam Kurtaran, Lastik Koruyan, ihtiyari mali sorumluluk ve sürücü ferdi kaza teminatlarını da poliçeleri kapsamına dahil edebiliyorlar. Bu nedenle Generali’nin zorunlu trafik sigortasına sahip olanlar, üçüncü kişilere karşı sorumluluklarının yanı sıra kendilerini de güvence altına alabiliyor. Generali Sigorta’nın Mini Kasko, Mini Kasko Ekstra ve Prestij Kasko Ekstra paketlerinin kapsamı, pakete göre farklılaşan kişisel eşyalar, piyasa değer farkı, evde bakım, ekstra asistans hizmetleri ile müşterinin arzusuna göre genişletilebiliyor.  Pazardaki yeni ürünleri ile Generali, müşterilerine en iyi kalitede hizmetler ve akıllı sigortacılık çözümleri sunarak Türkiye’de faaliyet gösteren en üst düzeyde inovatif ve teknolojik sigorta şirketi olmayı hedefliyor. 

Generali Sigorta Stratejik Planlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Petar Dobric “Mini Kasko Ekstra, 4-7 yaşındaki araçlar için ve Mini Kasko, 7 yaşından daha eski araçlar için geliştirilmiş ürünlerdir. Böylelikle yeni pazarlar oluşturuyoruz. Hasar tespitlerinin %80’inin, 2000 TL altında olan araç kazaları olduğunu gördük. Bu yüzden müşterilerimiz neden daha fazla ödemek zorunda kalsın ki? Bu hususu göz önüne alarak gerçek ihtiyaçlar ve riskler için müşteriye özel tasarlanmış ürünler oluşturduk. Mini Kasko ve Mini Kasko Ekstra gibi sınırlı ürünler Avrupa’da sunulurken sadece çarpışma kazasını kapsıyor. Mini Kasko kullanım yaygınlığı Macaristan’da %20 ve Slovakya’da %16 civarındayken, Mini Kasko Ekstra kullanım yaygınlığı %5-%10 civarındadır.” Diye konuştu.

<< Önceki Haber Generali’den herkes için kasko! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER