Nişantaşı Bayrak konakları 28 daire!

AB Grup İnşaat, gayrimenkul sektöründeki 2.Projesi olan Bayrak Konakları’nı Nişantaşı lokasyonunda konumlandırıyor.

Nişantaşı Bayrak konakları 28 daire!

AB Grup İnşaat, daha önce AB Yaşam Evleri konut projesini hayata geçirmiş, proje satışları bitince 2. Proje olan Nişantaşı Bayrak Konakları’na başladı.

Nişantaşı bayrak konakları 28 daire!

AB Grup İnşaat, gayrimenkul sektöründeki 2.Projesi olan Bayrak Konakları’nı Nişantaşı lokasyonunda konumlandırıyor. AB Grup İnşaat, daha önce AB Yaşam Evleri konut projesini hayata geçirmiş, proje satışları bitince 2. Proje olan Nişantaşı Bayrak Konakları’na başladı.AB Grup İnşaat tarafından Nişantaşı’nda  Valikonağı caddesinin birinci paralelinde yer alan Bayrak Konakları Projesi, merkezi konumu nedeniyle yatırımcıların ilgisini çekiyor. Nişantaşı Bayrak Konakları, bin m2 arazi üzerinde 2 blokta 28 daireden oluşuyor.

Nişantaşı Bayrak KonaklarıAğustos 2015’te Teslim Edilecek!

Nişantaşı Bayrak Konaklarıprojesinde yer alan daire tip ve büyüklükleri ise şöyle; 100 ila 200 m2 arasında değişen büyüklüğe sahip  1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 dubleks alternatifleri mevcut. “Nişantaşı Bayrak Konakları” projesinin, 30 Ağustos 2015 tarihinde teslim edilmesi hedefleniyor. Sosyal donatılara da büyük önem verilen projede;spor salonu, hamam, sauna, her daireye otopark, yeşil alanlar, oyun parkı, 7/24 güvenlik hizmeti sunuluyor.
AB Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, AB Grup İnşaat olarak kendilerine ait arazilerde proje geliştirdiklerini, bu nedenle avantajlı m2 birim fiyatları ile satış yaptıklarını söyledi. Muhsin Bayrak, Nişantaşı Bayrak Konakları projesinin konumlandığı Nişantaşıbölgesini  ulaşım kolaylığı, merkezi konumu, sosyal olanakları ve seçkin kitlesi nedeniyle  tercih ettiklerini söyledi.




<< Önceki Haber Nişantaşı Bayrak konakları 28 daire! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER