Rus Pravda Gazetesi 72 türk firmasını tanıttı!

Efsane gazete Pravda, “Global Connection” ekiyle Türkiye’yi tanıttı. Rusya’nın lider gazetesi Komsomolskaya Pravda ve ülkenin en büyük ekonomi gazetesi Kommersant, dün ve bugün 16 sayfalık Türkiye eki yayınlıyor.

Rus Pravda Gazetesi 72 türk firmasını tanıttı!

Rusya’nın lider gazetesi Komsomolskaya Pravda ve ülkenin en büyük ekonomi gazetesi Kommersant, dün ve bugün 16 sayfalık Türkiye eki yayınlıyor. Türkiye eki, internet haber portalında da yer bularak toplam 14 milyon okuyucu ile buluşacak. Pravda ile Kommersant’ın bugün ve yarınki sayısında yayınlanacak Türkiye eki Global Connection altıncı kez Rus okurlarla buluşmuş olacak. Yayın, Uluslararası CPM Moskova Moda, Hazır Giyim ve Tekstil Fuarı'yla beraber hazır giyimin öncü firmalarını sayfalarına taşıyarak Türk modasının Rusya'daki marka imajlarına katkı sağlamaya devam ediyor.

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) stratejik ortaklığında hazırlanan yayında Arzu Kaprol ve Derimod gibi moda markalarının yanısıra Maxxroyal ve Voyage otellerinin de tanıtımı yapılarak Türkiye markasına katkıda bulunuluyor.Hazır giyim sektörü ve Türk modasına ilişkin ayrıntılara, öncü Türk markalarına, Türk kültürüne ve Türk tarihine sayfalarında yer veren Global Connection, fuara katılan 72 ünlü Türk markasını da Rus okurlarıyla tanıştırdı. Global Connection, Sovyetler Birliği döneminden buyana Rusya’nın en çok okunan gazetesi olan Pravda ve en itibarlı iş dünyası gazetesi Kommersant ile yaptığı anlaşma çerçevesinde, önümüzdeki dönemde de Türkiye eki olarak yayınlanmaya devam edecek. 

<< Önceki Haber Rus Pravda Gazetesi 72 türk firmasını tanıttı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER