Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com okuyucularının yaptıkları ve editörlerimiz tarafından özenle seçilen işte o yorumlar...

Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com'da, hergün onlarca haber yayınlanıyor ve bu haberlere yüzlerce yorum yapılıyor. Bu yorumlardan bazılarını sizler için derledik. Tamamı oldukça kıymetli ifadeler barındıran ve bugün yapılan yorumlardan seçtiklerimizi sizlerin beğenisine sunuyoruz.
***


Berker Vicdanlı

Ah hocam! senin o yüce ufkun, mefkuren, okyanusları aşkın derinliğini bizler anlamaktan aciziz. Hayatları peynir ekmek gıbı politize olmuş ve sürekli onunla beslenen insanlar, sizi nasıl anlasın, idrak etsinler. İnsan bir şeyi anlayamıyor ve idrak edemiyorsa artık istediği gibi algılamaya, anlamaya başlar ve Allah korusun o çarpık idrak anlayışlarına göre, nefsin, egoların, şeytanın ve avanelerinin isteklerine göre şekillenmeye başlar ve icraatleri de buna paralel olarak zalimane insafsızca ve karacahilce olur. Şu an içinde bulunduğumuz ahval da tamda budur kanaatindeyim.

***

2- 'Bülent Arınç: Siyasetçi ütmekle meşgul olur!'


Çok yazık çok... Yüzlere nasıl bakacaksınız merak ediyorum... Allah'ım sana şükürler olsun utanacak saklayacak bir şeyinin olmaması ne güzelmiş. Şimdi daha iyi anlıyorum. Kırdığım gönüller varsa da bundan böyle onları daha iyi tamir etmeye gayret edeceğim. Allah'ım bizi haksızlığa zulme harama düşürme insanların hele masumların hakkını boynumuza yük etme amin...

***


Adenis Noyan

Başka birinin evinde bulunsaydı bu kadar kolay iade edilir miydi?

***


Atilla

Yerleri değişen bütün kahraman polislerimiz dava açmalı. Yazık değil mi bu insanlara? Gezi olaylarında polis günlerdir evine gidemedi. Dışarıda uyudu. Ailesinden uzak yerlerde çalıştı. İçlerinde yeni evliler vardı. Ama onlar yine de görev kutsaldır deyip izin yada rapor almadılar. O zaman polislerimiz 'kahramandı' şimdi ise uydurma bir şey olan varlığı 17 şubatta zuhur eden paralelci oldular. Bütün oylarımı kendilerine AKP'ye verdim, şimdi kesinlikle vermem.

***


Ömer Demirkeser

Sayın Arinç cemaate gönül vermiş insanların tahsil durumlarıdan habersiz galiba. Hatta yüksek okul okumamış olanlarının kültür seviyesi, kimin neyi neden yaptığını anlayacak kadar yüksektir. Cemaat parti değil, görüş destekler ve AKP'nin görüşü de ortada. Artık çok geç Sayın Arınç...

***


Fatih

Ütmek kelimesini neredeyse çocukluk zamanımdan bu yana duymamıştım. Bilmediğim bir anlamı var mı diye merak edip baktığımda oyunda kazanmak anlamı ağır bastı. 160 ülkede açılan okullar oyun oynanarak(ütülerek) açılmadı. Süreçlerini burada yazmaya gerek yok, herkes neler çekildiğini biliyor. Durumu anlatan samimi bir itiraf olmuş. Bu yönüyle tebrik etmek lazım. Ama sanırım insanları ütmeye çalışmak kırılan kalpleri onaramayacak.

***

7- 'Başbakanlık'tan 'ses kaydı' açıklaması'

Takva

Eğer bu tür bir kayıt, hizmetin herhangi bir şahısları arasında geçseydi, yer gök inletilir, yargısız infaz yapılır, artık karakterinizin bir gereği olan Haşhaşi, terör, virüs vs. yaftalarını yapıştırırdınız. Ne diyelim biz dilekçemizi Rahman'a sunduk. Her şeyin en doğrusunu o bilir ve mazlumları, masumları, razı olduklarını yüzüstü bırakmaz, zayi etmez.

***


Mehmet

Biri hem hakim, hem savcı, hem polis, hem hükümet olmuş. İstediğini suçlu istediğini suçsuz ilan ediyor. Ne günlere kaldık ya Rabbi sen sonumuzu hayr eyle!

***

9- 'Türkiye bu değişikliği konuşuyor!'

Mehmet

Şimdi herkesin sorduğu şu basit sorunun cevabını kim verecek? Hükümet değişince bu yasalarla istediğini yok eder istediğine zulmeder bunu hiç düşündünüz mü? Aa bunları yapmak için hükümetin değişmesine gerek yok değil mi?

***


Esra

O montaj bu montaj doğru olan sizmisiniz başbakanım? Dua ediyoruz gerçekler gün yüzüne çıksın. Hani diyordun 70 milyonla yola yola çıktık diye ahiret günün de 70 milyon insan senden hakkını almak için peşinden koşacak…

***


Etruğrul Elmas

Beşir Atalay, "MİT'in mahkeme kararıyla gerçekleştirilen ve TİB'de kayıtlı iletişim denetlemesine yönelik faaliyet sayısı 2 bin 473'tür" diye açıklıyor. Kim uydurduysa, bir tek savcının, hem de Bakanlık ve Başbakanlığın bilgisi haricinde 7.000 kişiyi dinlediğini iddia ediyor. Buna böcekler bile güler.

SAMANYOLUHABER
<< Önceki Haber Günün en beğenilen yorumları! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER