Yapı malzemelerindeki Trendler: '2020 enerji hedefleri'

3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesine iştirak edecek olan Almanya Ar-Ge Merkezi Yöneticisi Dr. Hartmut Walther, Avrupa’da yapı malzeme trendleri, 2020 Enerji Yönetmeliği hakkında bilgi verecek.

Yapı malzemelerindeki Trendler: '2020 enerji hedefleri'

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından 20-21 Şubat’ta düzenlenecek olan 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi’nde, Alman Yapı ve Çevre Enstitüsü (IBU) Yönetim Kurulu Üyesi ve Ytong Almanya Ar-Ge Merkezi Yöneticisi Dr. Hartmut Walther, Avrupa’da yapı malzeme trendleri, 2020 Enerji Yönetmeliği’ne uyum sağlamak için yapılması gerekenler ve sürdürülebilirliğe ilişkin konuşması ile yer alacak.

Sürdürülebilir Yapılar İçin Malzemeye İnovatif Yaklaşım konulu oturumda konuşmacı olarak yer alacak Dr. Hartmut Walther, yapı malzemeleri endüstrisindeki gelişme ve trendler ile 2020 sonunda Avrupa’da zorunlu hale gelecek yeni enerji yönetmeliği koşullarına uymak için yapılması gerekenleri aktaracak. Yapı malzeme sektörünün yüksek ısı ve ses yalıtımı ile hızlı inşaat konularına odaklandığını belirten Walther, sektörün geleceğinin bu ihtiyaçlara cevap verebilen malzemeler ile şekilleneceğine dikkat çekiyor.

2020 itibarı ile Avrupa’da yeni yapıların hepsinin yüksek enerji verimli yapılmak zorunda olacağını ve yenilenebilir enerji kullanın zorunlu olacağını olacağının altını çizen Walther, enerji yönetmeliğinin dayatacağı bu zorlu koşullara uyum sağlayabilecek malzemeye yatırım yapabilen firmaların hep bir adım önde olacağını ifade ediyor.Sürdürülebilirliğin, üretimden tüketime tüm döngülerinin yeniden kurgulanması için masaya yatırılacağı konuşma Swissotel İstanbul 1. Salonda saat 14:00’da gerçekleşecek.

<< Önceki Haber Yapı malzemelerindeki Trendler: '2020 enerji hedefleri' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER