Erkunt Traktör, Çorum'da ücretsiz bakım günleri düzenledi

Erkunt Traktör, Çorum'da ücretsiz bakım günleri düzenledi

Erkunt Traktör, '2015 Toplu Bakım Günleri' kapsamında traktörlere ücretsiz bakım yapmaya devam ediyor. Yılın son etkinliğini Çorum'da yapan Erkunt Traktör, 3 farklı noktada traktörleri bakımdan geçirdi.

Türkiye'nin ilk yerli tasarım traktörünü üreten ve ArmaTrac markasıyla dünyaya açılan Erkunt Traktör, 10 yıldır geleneksel hale getirdiği bakım günlerinin 2015 yılı son programını Çorum'da gerçekleştirdi.

Erkunt Traktör Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Musa Tepe konuyla ilgili olarak, şunları kaydetti: "Yola çıkarken ana ilkemizi koşulsuz müşteri mutluluğu olarak belirledik. 2005 yılında, yaşı kaç olursa olsun, çiftçinin elindeki her Erkunt'un ilk günkü kadar bakımlı olması misyonuyla 'Bakım Günleri'ni başlattık. Destek gören, yalnız bırakılmayan çiftçinin mutlu olduğunu, mutlu çiftçinin de daha verimli olduğunu gözlemledik. Eğitimlerle de çiftçinin ve Türkiye tarımının en önemli destekçilerinden biri olduk. Toprak verimliliğini yıllardır destekliyor, çiftçimize bu bilinci ve gerekli donanımı sağlamak için çabalıyoruz. Düzenlediğimiz bu özel bakım günleri, sattığımız hiçbir traktörü unutmadığımızın ve arkasında olduğumuzun bir göstergesi. İşte bu bilgi birikimi ve teknolojimizle Çorumlu çiftçilerimiz ile bir aradayız."

ÇORUM'DA İLK KEZ DÜZENLENDİ

Bakım hizmetini çiftçinin ayağına götürdüklerini ifade eden Erkunt Traktör Çorum Yetkili Satıcısı Benkar Otomotiv ortaklarından Mehmet Karakaş, Erkunt Traktör'ün Çorum'da ilk kez 'Bakım Günleri' düzenlediğini söyledi. Müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını dile getiren Karakaş, çiftçilerin bakım günlerinden büyük bir keyif aldığını sözlerine ekledi.

TRAKTÖRLER TEK TEK BAKIMDAN GEÇTİ

Erkunt Traktör'ün teknik görevlileri, traktörleri tek tek inceleyerek sorunlarını tespit etti. Motor ve akü bakımları, filtre değişimleri ücretsiz yapıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Erkunt Traktör, Çorum'da ücretsiz bakım günleri düzenledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER