Eski Bakan Güllüce minare açtı


Kütahya İl Özel İdaresi ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapılan, 2014 yılında Vali Şerif Yılmaz'ın katıldığı törenle ibadete açılan Uluköy Yaylası Camii minaresine kavuştu. Minare açılışına Çevre ve Şehircilik eski Bakanı İdris Güllüce de katıldı.

Uluköy Yaylası Camii Minaresinin açılışı için cami bahçesinde bir tören düzenlendi. Törene Vali Şerif Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı İdris Güllüce, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhittin Şahin, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, işadamları İsmet Güral, Ahmet Baş, Ahmet Acar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Vali Şerif Yılmaz, "Dinimiz gereği hayırda yarışıyoruz. İlimizde ihtiyaç duyduğumuz alanlarda, bölgelerde devlet vatandaş işbirliği içerisinde cami yapmaya çalışıyoruz. Tüm hayırseverlerimizin amellerinin kabul olmasını ve yapılacak olan hayırların devamını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından köy sakinleri tarafından Vali Yılmaz ile birlikte Ahmet Baştaş ve Ahmet Acar'a katkı ve desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.

Hayırsever vatandaşların katkıları ile yaptırılan minarenin açılış kurdelesini İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül'ün duasının ardından Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı İdris Güllüce kesti. CİHAN
<< Önceki Haber Eski Bakan Güllüce minare açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER