Eskişehir'de esnaf ve işadamları gözaltına alındı


Eskişehir'de işadamı, esnaf, öğretmenlerin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişiye yönelik baskınlar yapıldı. Gözaltına alınan şahısların evlerinde arama yapılıyor.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcıvekili tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, bu sabah saatlerinde kent genelinde Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince baskınlar yapıldı. İş adamı, esnaf, serbest meslek sahibi ve öğretmenlerin de aralarında yer aldığı kişiler gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen kişiler daha sonra emniyete götürüldü.

Manisa'da esnaf ve işadamlarına 'makul şüphe' gözaltısı

ÖĞRENCİLERİN DERS NOTLARINI ALDILAR

Bu arada polis, üniversiteli öğrencilerin kaldığı bir özel yurtta da sabah saat 06.00 sıralarında arama başlattı. Farklı birimlerden 7 araçla gelen polisler, öğrencilerin yastık altındaki vize not kağıtlarını delil olarak aldı. Vize haftasında olan öğrencilerin çalışma notlarına el konuldu.

MAHKEME KARARININ BAŞLIK KISMI GÖSTERİLMEDİ

Aramalarda ofislerde bulunan gazete ve dergilerin fotoğrafları çekildi. Polislerin, ilgili avukatlara mahkeme kararının sadece sayısı ve alt kısmını gösterdiği, başlık kısmını kapattığı öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Eskişehir'de esnaf ve işadamları gözaltına alındı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER