Eskişehir Ticaret Odası Avrupa Kalite Ödülü için ilk adımı attı


Eskişehir Ticaret Odası(ETO), Avrupa Kalite Ödülü (EFQM) süreci için KalDer ile İyi Niyet Bildirgesi imzaladı.

Eskişehir Ticaret Odası Avrupa Kalite Ödülü sürecini başlattı. ETO hizmet ve kalite standartlarında Avrupa'nın en büyük ödülünü alabilmek için Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Eskişehir Şubesi ile çalışmalara başladı. Bu kapsamda ETO ve KalDer arasında İyi Niyet Bildirgesi imzalandı. İmza törenine ETO Başkanı Metin Güler'in yanı sıra meclis divanı ve yönetim kurulu, KalDer Eskişehir Şubesi Başkan Yardımcısı Ali Gümüş ve beraberindeki yönetim kurulu katıldı. Törende konuşan ETO Başkanı Metin Güler, üyeler ve Eskişehir için en iyi hizmet kalitesini amaçladıklarını ve bu kapsamdaki en büyük ödül olan Avrupa Kalite Ödülü'nü hedeflediklerini söyledi.

'DÜNYA ÇAPINDA KALİTE SİSTEMİNİ HAYATA GEÇİRİYORUZ'

ETO'nun ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi ve TOBB A Sınıfı Akredite Oda belgelerine sahip olduğunu hatırlatan Başkan Metin Güler, "ETO olarak daha iyisini istemek, üyelerimize daha fazlasını sunmak bizim görevimizdir. Bu nedenle de dünya çapında bir kalite değerlendirme modeli olan EFQM Modeli için çalışmaya karar verdik. Bu protokolle odamız için uzun ve zorlu bir süreç başlayacak. Odamız tüm birimleriyle ve yeni bir stratejiyle daha iyi hizmet için daha çok çalışacak. Çok yorulacağız ama bu zorlu yolun sonunda ETO'ya önce Kararlılık Beyanı ve Yetkinlik Belgesi'ni ardından da Türkiye Büyük Ödülü ve Avrupa Kalite Ödülü'nü kazandıracağız" diye konuştu.

'İYİ NİYET BİLDİRGESİ BÜYÜK BİR ADIM'

KalDer Eskişehir Şubesi Başkan Yardımcısı Ali Gümüş ise Eskişehir Ticaret Odası'nın hizmet kalitesini daha ileriye taşımak için KalDer ile işbirliği yapmasından büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. ETO'nun vizyonunu Avrupa Kalite Ödülü'ne çevirmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Ali Gümüş, Eskişehir Ticaret Odası'nın uzun ve zorlu bir süreç sonrasında tüm şartları yerine getirerek Avrupa Kalite Ödülü'ne ulaşacağına inandığını kaydetti. ETO'ya bu süreçte her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten KalDer Eskişehir Şubesi Başkan Yardımcısı Ali Gümüş, imzalanan İyi Niyet Bildirgesi'nin büyük bir adım olduğunu söyledi. CİHAN
<< Önceki Haber Eskişehir Ticaret Odası Avrupa Kalite Ödülü için ilk... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER