Ev sahibini bıçaklayarak öldürdü


Bağcılar'da, kira nedeniyle çıkan tartışmada kiracı ev sahibini bıçakladı. Hastaneye kaldırılan 79 yaşındaki ev sahibi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, Çınar Mahallesi Aygün Sokak'ta bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. İddiaya göre ev sahibi Mehmet Altun (79) ile kiracısı arasında kira nedeniyle tartışma çıktı. Altun, kiracının evi boşaltmasını istedi. Ailede birkaç gün içinde evlerini toparlayarak taşımaya başladı. Evde bulunan anne İ.Y evi toparlarken ev sahibi Altun tekrar eve gelerek tartışmaya başladı. Anne İldeniz Y. oğlu Ç.Y'yi (22) arayarak durumu bildirdi. Ç.Y elinde bir bıçakla eve gelip ev sahibi Mehmet Altun'u bıçakladı. Yaralı Altun, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Daha sonra zanlı elindeki bıçakla evden kaçtı. Olay yerinde gelen baba M.Y(42) durumu görüp polise giderek cinayeti kendisinin işlediğini söyledi. Cinayeti babanın işlediğini söyleyen anne İldeniz Y. ve olay yerine gelen akrabaları H.G (17), polise yanlış bilgi vermekten gözaltına alındı. Zanlı Ç.Y ve babası, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


CİHAN
<< Önceki Haber Ev sahibini bıçaklayarak öldürdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER