Fatih Terim: Oynanan futboldan memnunum


Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Futbol Takımı'nın 2-1 kazandığı İsveç karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada oynanan futboldan memnun olduğunu söyledi.

EURO2016 Fransa için hazırlık maçları oynayan A Milli Futbol Takımı'nın İsveç'i 2 - 1 yendiği maçı değerlendiren Fatih Terim, "Ülkede bir milli takım olgusu yerleşti. Bu da beni sevindiriyor." dedi.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "Futbolcularımızı tebrik ediyorum. Bir milli takım olgusu ülkeye yerleşti. Bu da beni sevindiriyor." diyerek, şunları söyledi:

"Hazırlık maçı da olsa ciddi bir prova oldu. Oyuncularımızın isteği, anlayışımıza uyma görüntüleri beni mutlu ediyor. Oyunun genelinde düşüncelerimizi uyguladık. Zaman zaman kopukluklar olabiliyor. Sonuç olarak kazanmak önemli bir şey. Eksiğimiz-fazlamız hep berabere maçtan sonra analiz edeceğimiz konular. oynuyoruz, oynadığımızdan zevk alıyoruz. Zaman Zaman baskımız var, kaptırdığımız anda pres yapıyoruz. Orijinal stopersiz oynuyoruz. Ama Hakan Balta da Mehmet Topal da bu bölgede iyi oynuyor. Ahmet (Yılmaz Çalık) ve Çağlar (Söyüncü) da yavaş yavaş hazırlanacak. Sonuçtan herkes gibi ben de memnunum. 12 maç kaybetmemek önemli bir şey."
CİHAN
<< Önceki Haber Fatih Terim: Oynanan futboldan memnunum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER