Fenerbahçe, Amed maçına hazır, yolculuk yarın sabah

Fenerbahçe, Amed maçına hazır, yolculuk yarın sabah

Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında yarın deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Sarı lacivertli ekip yarın sabah erken saatlerde kalkacak özel uçakla Diyarbakır'a gidecek.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanla Fenerbahçe Amed Sportif Faaliyetler maçının hazırlıklarını tamamladı. Yaklaşık 1 saat 10 dakika süren antrenman ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başladı ve pas organizasyonlarıyla devam etti. Çalışma taktik idmanla tamamlandı.

Abdoulaye Ba ve Lazar Markovic, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Robin van Persie, Luis Nani ve ağrıları bulunan Mehmet Topal, özel program dahilinde antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçe, Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında karşılaşacağı Amed Sportif Faaliyetleri maçı için yarın sabah Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkacak özel uçakla Diyarbakır'a gidecek.

AMED SPORTİF FAALİYETLER - FENERBAHÇE ÇEYREK FİNAL İLK MAÇI YARIN SAAT 13.00'TE

Bu arada Fenerbahçe, Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Amed Sportif Faaliyetler ile yarın saat 13.00'te Diyarbakır Seyrantepe Diski Spor Tesisleri'nde karşı karşıya gelecek. Karşılaşmada hakem İlker Meral düdük çalacak ve A Haber ekranlarından naklen yayınlanacak.

Türkiye Kupası'nda mücadele ettiği H Grubu'nda Antalyaspor, Giresunspor ve Tuzlaspor ile eşleşen Fenerbahçe, grubunu 16 puanla namağlup lider tamamlayarak Son 16 Turu'na yükseldi. Bu turda Kayserispor'la eşleşen Fenerbahçe, rakibini uzatmalarda Diego Ribas'ın attığı golle 1-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

A Grubu'nda Medipol Başakşehir, Bandırmaspor ve Şanlıurfaspor'la eşleşen Amed Sportif Faaliyetler ise grubunu Medipol Başakşehir'in ardından 12 puanla ikinci sırada tamamlayarak üst tura yükseldi. Son 16 Turu'nda Bursaspor'la eşleşen Sertaç Küçükbayrak yönetimindeki Amed Sportif Faaliyetler, ev sahibi ekibi 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırmıştı.

PFDK tarafından Amed Sportif Faaliyetler'e verilen 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle yarınki maça seyirci alınmayacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe, Amed maçına hazır, yolculuk yarın sabah Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER