Fenerbahçe'de kupa hazırlıkları


Türkiye Kupası H Grubu 5. hafta maçında 21 Ocak Perşembe günü saat 20.45'te Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Tuzlaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde saat 12.00'de başlayan antrenman 1 saat 10 dakika sürdü. Eskişehirspor maçında görev alan oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma, koşu ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçlarla tamamlandı.

Ertuğrul Taşkıran, Raul Meireles ve Abdoulaye Ba tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürürken, Diego Ribas, Bruno Alves ve Robin van Persie'de özel program dâhilinde çalıştı. Gribal enfeksiyonu bulunan Hasan Ali Kaldırım ile ağrıları olan Gökhan Gönül de antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe, Tuzlaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 11.00'de Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
kupa-hazirliklari-1990162.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de kupa hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER