Fikret Orman: Çok zor ama üç transfer bile olabilir


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, transfer yapmak istediklerini belirterek, "Çok zor ama belki üç transfer bile olabilir." dedi.

BJK Akatlar Arena'da basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Marsilya kalecisi Steve Mandanda'nın transferiyle ilgili, "Biz kimsenin ismini zikretmedik. Basın mensupları transferleri yapıyor sonra da olmadı diyor. Biz net ifadeler kullandık. Bütçemize uyarsa yapacağız. Yapmak istiyoruz, yapmış olmak için transfer yapmayacağız. Bu transfer bir de olabilir iki de olabilir. Çok zor ama üç transfer bile olabilir. Ana yine söylüyorum bizim şartlarımıza uyarsa alacağız." dedi.

Transfer çılgınlıklarının ve günü kurtarma ile yaptıkları çalışmaların kulüplerin geldiği noktanın belli olduğunu dile getiren Orman, "Bizim kulübümüz de bunun gibi acılar yaşadı. Biz aynı acıları yaşatmayacağız." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı'nın durumuyla ilgili de konuşan Başkan Fikret Orman, inşaat çalışmaları devam eden Vodofone Arena'nın tamamlanmasının ardından amatör branşlara yöneleceklerini de belirterek sözlerini şöyle tamamladı:

"Daha ligin başındayız. Sezon başı bir hoca değişikliği yaptık. Çok kaliteli bir kadrosu ve hocası var. Bu yıl önemli işler bekliyoruz. Allah nasip ederse stat bittikten sonra bütün amatör şubelerle ilgili de yatırımlar yapacağız inşallah."
CİHAN
<< Önceki Haber Fikret Orman: Çok zor ama üç transfer bile olabilir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER