Flaş! Aydınlık ByLock kumpasını itiraf etti

Aydınlık Gazetesi bugün çok ilginç bir Bylock haberi yaptı. Haberin içinde Bylock soruşturmalarının aslında hiçbir delile dayanmadığı, tamamen fişlemelerle oluşturulmuş listeler olduğu itiraf edildi.

samanyoluhaber.com

Flaş! Aydınlık ByLock kumpasını itiraf etti

Aydınlık’ın haberine göre; “İzmirAskeri Casusluk” davasında 19 ay hapis yatan Üsteğmen Sunay Akkaya, bu sefer de cemaatçi diye TSK’dan ihraç edilmişti. Aydınlık’a göre cemaatin kumpas kurduğu bir üsteğmeni şimdi de cemaatçi diye TSK’dan atmanın tutar tarafı yoktu.

Ama asıl bomba bu değil. Asıl bomba haberde geçen şu cümle:

“Öte yandan, söz konusu ‘Bylock’ listesinin Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın onayı alınmadan düzenlendiği iddia edildi.”

HANİ ADLİ DELİLDİ

Bu cümle Bylock soruşturmalarının hiçbir adli delile dayanmadığı, her kurumun kendi fişlemesinin Bylock listesi haline getirildiğinin itirafı.

Hizmet Hareketi’ne karşı sürdürülen kitlesel soykırımın iki numaralı merkezi olan Aydınlık Grubu’ndan bu itirafın gelmesi önemli.

Demekki Bylock soruşturması adli delil, teknik dosyaya dayanmıyor. Aydınlık’a göre “listeler” var ve bu listeler “onay” alındıktan sonra düzenleniyor.

Bu aslında Hizmet Hareketi’nin başından beri savunduğu, “MİT’in fişlediği on binlerce Hizmet Hareketi gönüllüsünün listesinin Bylock kılıfına sokularak kitlesel tutuklamaya zemin hazırlandığı” tezinin doğrulaması oldu.

Demek ki Aydınlık’ın dediği gibi her kurum bir listeye “onay” veriyor ve yine Aydınlık’ın tabiriyle “liste düzenleniyor” ve üzerine Bylock damgası vurularak kitlesel tutuklamalar başlıyor.

Aydınlık’ın bu haberi binlerce masum Bylock tutuklusunun 28 Şubatçılardan beter bir AKP&MİT fişlemesine tabi tutulup kıyımdan geçirildiğinin de itirafı olarak kayıtlara geçti. 

Kaynak: Aktifhaber
<< Önceki Haber Flaş! Aydınlık ByLock kumpasını itiraf etti Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER