Oktay Usta'nın programına polis müdahalesi

Mecidiyeköy'de İpek Koza Medya binasının yakınında 'Demokrasi Pilavı' dağıtan Oktay Usta ve ekibi polisin sert müdahalesiyle karşılaştı. Sert müdahale sonucu muhabirimiz Emin Can Şahin ayağından yaralandı.

Oktay Usta'nın programına polis müdahalesi

Bugünkü programını Kanaltürk ve Bugün TV önünde gerçekleştiren Oktay Usta adıyla tanınan Oktay Aymelek, vatandaşlara pilav dağıtmak istedi. Ancak bu girişim polis tarafından engellendi. Polisin sert müdahalesi sonrasında Samanyolu Haber TV muhabiri Emin Can Şahin yere düştü ve ayağında kırık olma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Oktay Usta ise müdahaleden etkilenmedi.
Mecidiyeköy'de İpek Koza Medya binası önünde bulunan vatandaşlara pilav dağıtan Samanyolu TV'de Yeşil Elma programını sunan Oktay Aymelek'in program ekibine polis müdahalesinde bulunuldu. Polisin sert müdahalesi sonucunda Samanyolu Haber Tv muhabiri Emin Can Şahin de bacağından yaralandı. 


Polisten Oktay Usta ve ekibine sert müdahale | Samanyolu Haber Samanyolu TV programlar koordinatörü Murat Kesgin, yaptığı açıklama iki tane Emniyet amirinin olayı çıkardığını belirterek "Olay çıksınlar diye yapılan bir müdahale. Emniyet amirlerinin nezaketsizlikleri sonucunda arkadaşlarımızla arbede oluştu. Muhabir arkadaşımız bacağından yaralandı. Yarım saattir bu kadar polisin olduğu yerde ambulans bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
BİZİM ÜLKEMİZE YAKIŞMIYOR

Medya tarihine kara leke olarak geçecek saldırıyla ilgili konuşan Oktay Aymelek, şunları söyledi;

Halkımıza pilav dağıtmak üzere bir program düzenledik. Demokrasi pilavımızı dağıttık. Polis, 'alanı boşaltın' dedi. Zor kullandılar, baya bir arbede yaşandı. Vatandaşına zor kullanıp kameraları kırdılar, saldırdılar muhabir arkadaşımızın bacağını kırdılar. Bu görüntüler bizim ülkemize yakışmıyor  Bizim olduğumuz yer kanal binasına uzak bir yer. Özellikle seçtik ki yoldan geçenleri engellemeyelim diye.
 



Demokrasi pilavı dağıtmak için buraya geldik. Televizyoncular yalnız bırakmadılar sağ olsunlar. Sonrasında halkımıza dağıtmaya başladık ama beş dakika sonra polis geldi. Zor kullandılar.

Bayağı bir arbede yaşandı burada. Kameraları kırdılar. Saldırdılar. Bir tane muhabir arkadaşımı sıkıştırdılar. Bacağı kırıldı. Ambulans gelmedi. Çağırdık diyorlar ama yarım saat oldu gelmedi. İstanbul’un göbeğinde ambulans gelmedi. Neden oldu bilmiyoruz. Sadece alanı terk edin dediler.

Demokrasi pilavımızı dağıtmaya başladığımızdan bir süre sonra polis “alanı boşaltın” diyerek müdahale etti. 'Pilavımızı dağıtıp ayrılalım' dedik ama kabul etmediler ve müdahale ettiler."



<< Önceki Haber Oktay Usta'nın programına polis müdahalesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER