Futbolda milli takımların Mart ayı yoğun geçecek


Futbol milli takımları Mart ayında yoğun bir trafik yaşayacak.

Milli Takımlar, Mart ayında çeşitli yaş kategorilerinde 13 maç yapacak ve Futsal Milli Takımı da Kosova'da dörtlü turnuvaya katılacak.

EURO 2016 Avrupa Şampiyonası'nda yer alacak olan A Milli Takım, Mart ayındaki yoğun maç trafiğinde 2 karşılaşma yapacak. Milliler, 24 Mart'ta Antalya'da İsveç'i ağırlarken, 29 Mart'ta da deplasmanda Avusturya ile oynayacak.

2017 Avrupa Şampiyonası'na katılmayı hedefleyen U21 Milli Takımı da gruptaki dördüncü maçında 29 Mart'ta deplasmanda Slovakya ile karşılaşacak.

2016 U19 Avrupa Şampiyonası'nda yer almak isteyen U19 Milli Takımı da, bu ay içinde Elit Tur maçları oynayacak. İtalya'daki maçlarda U19 Milliler 25 Mart'ta İsviçre, 27 Mart'ta İsrail ve 30 Mart'ta İtalya ile karşılaşacak. U19 Milli Takımı, Elit Tur'u lider bitirdiği takdirde Temmuz ayında Almanya'daki Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak.

2016 U17 Avrupa Şampiyonası'na katılmayı amaçlayan U17 Milli Takımı da yine Mart ayında Elit Tur maçları yapacak. İngiltere'deki maçlarda U17 Milliler 24 Mart'ta İngiltere, 26 Mart'ta Ukrayna ve 29 Mart'ta Finlandiya ile oynayacak. U17 Milli Takımı, Elit Tur'u lider ya da ikinci bitirdiği takdirde Mayıs ayında Azerbaycan'daki Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak.

U16 Milli Takımı yine bu ay içinde Hırvatistan ile 2 hazırlık maçı yapacak. Hırvatistan'ın Pula kentindeki maçlar 8 ve 10 Mart'ta oynanacak.

U15 Milli Takımı da 15 ve 17 Mart'ta deplasmanda Makedonya ile 2 özel maç yapacak.

Futsal Milli Takımı'nın Kosova'da katılacağı dörtlü turnuva ise 5-6 Mart tarihlerinde yapılacak.

CİHAN
<< Önceki Haber Futbolda milli takımların Mart ayı yoğun geçecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER