Galatasaray kampı renkli başladı


Galatasaray'ın Antalya Belek'te yaptığı ilk antrenmanda fıskiyeler aniden çalışmaya başlayınca, sarı kırmızılılar ve gazeteciler sırılsıklam oldu. Teknik Direktör Mustafa Denizli olaya çok kızdı ve otelin yetkililerine tepki gösterdi.

Türkiye Kupası'nda dün akşam oynanan ve 3 - 1 kazanılan Karşıyaka maçının hemen ardından özel uçakla Antalya'ya gelerek Belek'teki Regnum Carya Oteli'nde kampa giren sarı kırmızılı takım, ilk antrenmanını bu sabah yaptı. Teknik Direktör Mustafa Denizli, taktik çalışması yaptırdığı sırada sahada bulunan fıskiyeler bir anda su fışkırtmaya başlayınca futbolcular ve gazeteciler ıslandı.

Sahanın dört bir yanındaki fıskiyeler başta futbolcular olmak üzere, teknik ekibi, gazetecileri ve güvenlik görevlilerini ıslattı. Olaya çok kızan Mustafa Denizli, idmanı izlemekte olan otel yetkililerine, "Bu nasıl iş? Böyle şey olur mu?" diye tepki gösterdi.

Fıskiyeler durmayınca Mustafa Denizli takımı alıp diğer sahaya götürdü.

FUTBOLCULAR DENİZLİ'NİN AKSİNE EĞLENDİ

Galatasaraylı futbolcular ise teknik direktör Denizli'nin çok kızdığı bu olayı eğlenceye çevirdi.

Wesley Sneijder, fıskiyenin tam yanında durduğu için aşırı ıslanan bir gazeteciye kahkahalarla güldü. Diğer futbolcular da bir fıskiyenin yönünü gazetecilere doğru çevirdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray kampı renkli başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER