Galatasaray, Martin Linnes'i önce KAP'a bildirdi, sonra İstanbul'a getirdi


Süper Lig'in ilk yarısında sıkıntı yaşayan ve ara transferde yeni isimler arayan Galatasaray, anlaşmaya vardığı Martin Linnes'i önce KAP'a bildirdi ardından da İstanbul'a getirdi.

Sarı kırmızılı yönetim prensip anlaşmasına vardığı Norveçli sağ bek Martin Linnes ile transfer görüşmelerine başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Yönetim ardından da bugün saat 17.10'da Martin Linnes'in İstanbul'a geleceğini duyurdu.

17.10'da İstanbul'a geleceği açıklanan Martin Linnes, 1 saatlik rötarın ardından sağlık kontrollerinin yapılacağı İstanbul'a geldi. Galatasaray'ın ara transfer döneminde Molde'den transfer ettiği Norveçli sağ bek Martin Linnes İstanbul'da az sayıda sarı kırmızılı taraftar tarafından karşılandı.

Martin Linnes, Atatürk Havaalanı'nda yaptığı kısa açıklamada, "Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kulübü. Çok heyecanlıyım." ifadelerini kullandı.

Martin Linnes'in İstanbul'daki sağlık kontrollerinin ardından Antalya kampına katılacağı belirtiliyor.

MARTİN LİNNES TRANSFERİ İÇİN GÖRÜŞMELERE BLANDI

Bu arada Galatasaray Sportif AŞ., profesyonel futbolcu Martin Linnes ve kulübü Molde FK ile transfer görüşmelerine başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirimi şu şekilde:

"Martin Linnes için oyuncunun kulübü Molde FK ile resmi görüşmelere başlanmış olup oyuncunun İstanbul'da sağlık kontrolünden geçmesi akabinde kamuoyu bilgilendirilecektir. Saygıyla duyurulur."
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray, Martin Linnes'i önce KAP'a bildirdi, sonra... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER