Galatasaray, Mersin'e sıkıntılı gidiyor

Mersin İdmanyurdu deplasmanına gidecek Galatasaray'da bu maçın kadrosu açıklandı.

Galatasaray, Mersin'e sıkıntılı gidiyor

Ligde son 4 haftaya girilirken, her maçın final olduğu bir dönemde, Galatasaray Chedjou ve Hamit'siz Mersin'e gidiyor. Hamit Altıntop'un sakatlığı sürerken, Konyaspor maçının 2. yarısında sakatlanarak mücadeleyi terketmek zorunda kalan Chedjou'nun da tedavisi yoğun bir halde sürdürülmesine rağmen yarınki mücadelede oynaması için yeterli olmadı. Sarı Kırmızılı ekibin Mersin İdmanyurdu deplasmanı için kadrosunu açıklanırken, Hamza Hamzaoğlu iki as oyuncusunu zorunlu olarak kadro dışı bıraktı ve Mersin'e götürmedi.

Galatasaray, Süper Lig'in 31. haftasında Mersin İdman Yurdu ile yarın akşam oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

Sarı kırmızılılar, bu akşam saat 17.30'da Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Adana'ya hareket ederek karşılaşma için kampa girecek. Galatasaray'da sakatlığı bulunan Chedjou ve Hamit Altıntop'un yanı sıra Dzemaili ve Pandev Mersin İdman Yurdu maçının kadrosuna alınmadı.

Sarı Kırmızılı ekibin Mersin İdman Yurdu ile yarın oynayacağı mücadele için kadroda şu isimler bulunuyor:

Fernando Muslera, Eray İşcan, Alex Telles, Hakan Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal, Felipe Melo, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Umut Bulut, Burak Yılmaz.
<< Önceki Haber Galatasaray, Mersin'e sıkıntılı gidiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER