Garayev: Rakip takıma deplasmanda oynadıklarını his ettireceğiz


Azerbaycan'ın Karabağ takımı UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda kendi evinde yarın İngiltere temsilcisi Tottenham Hotspur takımı ile karşılaşacak.

Karabağ takımında teknik adam ve bir oyuncu maç öncesi basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan teknik direktör Gurban Gurbanov yarın yapılacak olan maçta takım kadrosunda değişiklik yapmayacağını bildirdi. Takım oyuncusu Gara Garayev kendileri için zor maç olacağını bildiklerini, bunun içinde maça iyi hazırlandıklarını söyledi. Garayev, rakip takıma deplasmanda oynadıklarını kendi oyunları ile hissettireceklerini bildirdi.

Bu arada Karabağ, yarın konuk edeceği Tottenham Hotspur maçının hazırlıklarını yaptığı antrenman ile tamamladı ve kampa girdi.

Maç hazırlıklarını teknik direktör Gurban Gurbanov yönetiminde Bakü'deki Surahanı Kasaba Stadı'nda sürdüren Karabağ takım futbolcuları antrenmanda ısınma hareketleri ve top kapma çalışması yaptı. Bakü'deki Tevfik Bahramov Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı Yunanistan Futbol Federasyonu'ndan Anastasios Sidiropoulos yönetecek. Tottenham Hotspur takımına deplasmanda 3-1 yenilen Karabağ'ın kendi evinde yarın çıkacağı maç TSİ 20.05'te başlayacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Garayev: Rakip takıma deplasmanda oynadıklarını his... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER