Geçen haftaya 621 haberle Koç damgasını vurdu


PRNet A.Ş., 18- 24 Ocak 2016 tarihleri arasında en çok haber konusu olan olay ve kişileri raporladı. Yapılan araştırma sonuçlarına göre, geçen haftaya 621 haberle hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, damgasını vurdu.

Geçen haftanın enlerini PRNet 5 başlık altında sıralandı. Yapılan araştırma sonuçlara göre öne çıkan haberler şu şekilde sıralandı:

MUSTAFA KOÇ
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, geçtiğimiz Perşembe günü geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Koç'un vefatı 621 habere konu olarak medyanın bir numaralı gündemini oluşturdu.

BİDEN
ABD iki numarası Joe Biden, Türkiye temasları çerçevesinde çeşitli temaslarda bulundu. Joe Biden görüşmeleri 592 habere konu oldu.

OKULA BOMBA ATILMASI
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki bir okula, çocukların karne aldığı sırada terör örgütü PKK tarafından el yapımı bomba atıldı. Okul bahçesinde bulunan öğrencilerden 5'i yaralanırken çevrede büyük çaplı panik yaşandı. Çocukları hedef alan hain saldırı 216 haberle konuşuldu.

KILIÇDAROĞLU'NA SORUŞTURMA
Cumhuriyet Başsavcılığı, Recep Tayyip Erdoğan hakkında 'diktatör bozuntusu' diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Cumhurbaşkanı'na alenen hakaret' suçundan soruşturma başlattı. Erdoğan'ın avukatı da Kılıçdaroğlu aleyhine 100 bin liralık tazminat davası açtı. Bu konu yazılı basında 204 habere yansıdı.

DAVUTOĞLU, DAVOS'DA
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Davos'da konuştu. Başbakan'ın açıklamaları 150 kez konuşuldu.


CİHAN
<< Önceki Haber Geçen haftaya 621 haberle Koç damgasını vurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER