Genç pehlivanlar, Nahçivan'da mindere çıkacak


Brezilya'da 11-16 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek dünya şampiyonası öncesinde özel turnuvalarda boy gösteren Serbest Stil Genç Milli Güreşçiler, Nahçıvan Kupası'nda mindere çıkacak.

Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'nde 22-23 Temmuz'da organize edilecek turnuvada ülkemizi temsil edecek sporcular, ay yıldızlı mayo ile kürsüde yer almak ve dünya şampiyonası öncesinde başarılı bir prova gerçekleştirmek istiyor.

Antrenörler Hasan Başarır, Tekin Soyer ve Burhan Şahin'in turnuvaya hazırladığı Nahçıvan Kupası'nda mücadele edecek Genç Erkekler Serbest Güreş Milli Takımı şu isimlerden oluştu:

50 kiloda Mehmet Yüce, 55 kiloda Şaban Kızılay ve Utku Doğan, 60 kiloda Selahattin Sert, 66 kiloda Volkan Asan, 74 kiloda Osman Göçen ve Abdullah Arslan, 84 kiloda Metin Öztürk ve Mahmut Özkaya, 96 kiloda Salim Ercan, 120 kiloda Yasin Demir ve Hüseyin Civelek.

Bu turnuvanın aynı zamanda milli takım kadrosu için seçme niteliği taşıdığını belirten Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ise yaptığı açıklamada, Nahçıvan'da ter dökecek sporculara başarılar diledi. Başkan Aydın, genç güreşçilerin Türkiye için bir şans olduğunu ve güreşçilerin de kendilerini göstermeleri için bu tür turnuvaların büyük avantaj olduğunu sözlerine ekledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Genç pehlivanlar, Nahçivan'da mindere çıkacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER