Gençlerbirliği, Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup etti


Gençlerbirliği, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 23. haftasında konuk ettiği Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup etti. Başkent ekibi, teknik direktörlüğe İbrahim Üzülmez'in gelmesiyle çıktığı 6 maçta 5 galibiyet 1 mağlubiyet aldı.

Sezonun ilk yarısını 13 puanla 16. sırada tamamlayan başkent ekibi, yeni teknik direktörü İbrahim Üzülmez ile 2. devreye iyi bir başlangıç yaptı. Kadrosunu Selçuk Şahin, Serdar Gürler, Hakan Aslantaş, Turgut Doğan Şahin, Hleb ve Politevich ile güçlendiren kırmızı siyahlı Başkent ekibi, küme düşme hattından uzaklaştı.

İkinci yarıya deplasmanda Çaykur Rizespor (3-2) galibiyeti ile başlayan Gençlerbirliği, sonrasında Antalyaspor ve Kasımpaşa'yı da 1-0'lık skorlarla geçmeyi başardı. Bursaspor'u da 2-0 mağlup eden başkent ekibi, İbrahim Üzülmez ile ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta Beşiktaş'a karşı aldı.

İbrahim Üzülmez ve ekibi bugün ise ligin güçlü ekiplerinden Akhisar Belediyespor karşısında 1 - 0 geriye düşmesine rağmen sahadan 3-1 galip ayrıldı ve puanını 28'e çıkararak maç fazlasıyla ligde 11. sıraya yükseldi.
CİHAN
<< Önceki Haber Gençlerbirliği, Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER