Guidetti: Ligin ikinci yarısında da aynı istek ve arzuyla sahaya çıkacağız


Türkiye Bayanlar Voleybol Birinci Ligi 11. hafta mücadelesinde VakıfBank, evinde Imperial Hastanesi İdmanocağı'nı da 3 - 0 mağlup ederek ilk devreyi yenilgisiz tamamladı.

Burhan Felek Spor Salonu'ndaki mücadeleden sonra maçla ilgili açıklamalarda bulunan VakıfBank'ın Başantrenörü Giovanni Guidetti, Imperial Hastanesi İdmanocağı galibiyetinin sevindirici olduğunu, ligin ikinci yarısında da bu başarıyı tekrarlamak istediklerini belirterek, şunları söyledi:

"Bugünkü maç bizim için oldukça iyiydi. Maçta bazen seviye farkı ortaya çıksa da konsantrasyonumuzu düşürmedik. Ligin ilk yarısı ve Şampiyonlar Ligi'nde şu ana kadar yenilgisiziz. Bu bizim her kulvarda başarılı olacağımızın da bir göstergesi. Ligin ikinci yarısında da aynı istek ve arzuyla sahaya çıkacağız."

VakıfBank'ın kaptanı Gözde Kırdar ise maçla ilgili yaptığı açıklamada, "İlk sete çok iyi başladık, sonrasında ise rakibimiz iyi bir oyun ortaya koydu. Nihayetinde kontrolü elimize almayı başardık. Her iki takımı mücadelelerinden dolayı tebrik ederim. Ligin ilk yarısı bizim için çok güzel geçti. 2015-2016 sezonunun ilk yarısını yenilgisiz kapattık. Şimdi önümüzde olimpiyat elemeleri var, orada olmayı çok istiyoruz. Umarım elemelerde her maçımızı kazanıp Rio 2016'ya gitmeyi başarırız." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Guidetti: Ligin ikinci yarısında da aynı istek ve arzuyla... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER