6 dakikada 19 koyunu çaldılar

İstanbul'da gerçekleşen hırsızlık olayı an be an kameraya böyle yansıdı.

Ataşehir'de 6 dakikada 19 koyunu böyle çaldılar

Ataşehir’de bulunan adaklık kurban satış yerine gelen 2 hırsız, 6 dakikada 19 koyunu alarak kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.  

Ataşehir’deki adaklık kurban satış yerinde dün sabah saatlerinde yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, sabah erken saatlerde adaklık kurban satış yerine gelen 2 hırsız, ilk önce içeride uyuyan bekçinin yattığı yeri kalın telle bağladıktan sonra koyunların bulunduğu alana geçti. Burada bulunan koyunlardan 19’unu 6 dakika içerisinde çalan hırsızlar, daha sonra geldikleri araçlarıyla kayıplara karıştı.

Koyunların sahibi Erdal Özgür, “Sabah saatlerinde geliyorlar içeride uyuyan görevlinin yattığı kapıyı üzerine kalın bir iple bağladıktan sonra içeriye girerek hayvanlar tek tek çalarak arabaya yükleyip olay yerinden kaçıyorlar. Tam 19 adet küçükbaş hayvanımı çaldılar 8 bin lira değerinde bir kaybım var. Yetkililerden hırsızların bir an evvel hırsızları yakalamasını istiyorum. Benim başka dükkanda geçen senelerde hayvanlarım çalışmıştı” dedi.

(İHA)
<< Önceki Haber 6 dakikada 19 koyunu çaldılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER