8.sınıf öğrencisi müdür yardımcısının odasını bastı

Ankara'da bir ilköğretim okulunda 8. sınıf öğrencisinin silahlı saldırısına uğrayan okul müdür başyardımcısı yaralandı.

8.sınıf öğrencisi müdür yardımcısının odasını bastı

Ankara'da bir ilköğretim okulunda 8. sınıf öğrencisinin silahlı saldırısına uğrayan okul müdür başyardımcısı yaralandı. 

Sebebi henüz öğrenilemeyen olay saat 15.45 sıralarında Keçiören ilçesi Esertepe Mahallesi'ndeki Mustafa Necati İlköğretim Okulu’nda yaşandı. Alınan bilgiye göre; 8. sınıf öğrencisi Ulaş A. elindeki silahla okulun müdür başyardımcısı Hayri Ö.'nün makam odasına geldi. Ulaş A. odasında oturan müdür başyardımcısına 3 el ateş etikten sonra hızla kaçarak uzaklaştı. Kurşunlardan biri duvara diğer ikisi de okul yöneticisinin karın altı ve omuzuna isabet etti. Silah sesleri üzerine okuldaki diğer öğrenciler panik yaşadı.

Öğrencisinin silahlı saldırısı ile yaralanan okul yöneticisi, Dışkapı semtinde kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.
Olay yerine gelen polis ekipleri saldırının gerçekleştiği okulda inceleme başlattı. Kaçan 8. sınıf öğrencisi Ulaş A.'nın yakalanması için emniyet güçleri çalışmalarını sürdürüyor.


Öğretmene silahla saldıran 8. sınıf öğrencisinin anne ve babası ayrılmış

Ankara’da okul başmüdür yardımcısı Hayri Ö.'ye makam odasında silahlı saldırı düzenleyerek yaralayan 8. sınıf öğrencisi Ulaş A.’nın anne ve babasının ayrı yaşadığı belirtildi.

Keçiören ilçesi Esertepe Mahallesi'ndeki Mustafa Necati İlköğretim Okulu’nda saat 15.45 sıralarında yaşanan silahlı saldırı olayına ilişkin okul müdür yardımcısı Fuat Eraslan açıklama yaptı. 8. sınıf öğrencisi Ulaş A.’nın anne ve babasının ayrı yaşadığını söyleyen Fuat Eraslan, öğrencinin okulda problemli biri olarak bilindiğini söyledi. Disiplinsiz hareketlerine rağmen okul başmüdür yardımcısı Hayri Ö.’nün öğrenciye karşı olumsuz bir yaklaşımının olmadığını hatta yardım ettiğini anlatan okul yöneticisi Eraslan, böyle bir saldırı düzenlemesine anlam veremediklerini ifade etti.

Bu arada silahlı saldırı haberini duyan diğer öğrencilerin velileri, çocuklarının durumu hakkında bilgi alabilmek için okula koştu. Ancak emniyet güçlerinin saldırıyla ilgili yaptığı olay yeri incelemesi nedeniyle veliler içeri alınmayarak okulun dış kapısında bekletildi.  

Öte yandan güvenlik kamera görüntülerinde öğrencinin okul girişinde silahına mermiyi sürmesi ve giriş görüntüsünün yer aldığı ifade edildi.



CHA

<< Önceki Haber 8.sınıf öğrencisi müdür yardımcısının odasını bastı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER