AK Partili gruptan çirkin saldırı

Eskişehir'in Gümüşkonak beldesinde bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Ata'nın müşahidi ile Cihan Haber Ajansı seçim görevlileri AK Partili olduğu iddia edilen grup tarafından saldırıya uğradı.

AK Partili gruptan çirkin saldırı

Eskişehir'in Gümüşkonak beldesi ile bu beldeye bağlı Dutlu köyünde Büyükşehir bağımsız adayı Hakan Ata'nın müşahidi ile Cihan Haber Ajansı seçim görevlileri AK Partili olduğu iddia edilen grup tarafından saldırıya uğradı. 50-60 kişinin ablukasında kalan müşahit ve Cihan ekibini jandarma kurtardı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye bağımsız adayı Hakan Ata'nın müşahidi ile Cihan görevlisi 4 kişi seçimleri takip etmek için Günyüzü ilçesi Gümüşkonak beldesi ile Dutlu köyüne gitti. Ancak müşahit ve Cihan ekibi çay içtikleri sırada önce bir AK Partili vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. 

Söz konusu kişinin diğer AK Partilileri toplayıp getirmesiyle Ata'nın müşahitleri ile Cihan ekibi, 50-60 kişilik grubun saldırısına uğradı. AK Partili grup, "Sizin burada ne işiniz var, siz kimsiniz? Buradan defolun gidin, niye geliyorsunuz. Siz burada iş yapamazsınız? Çekin gidin" diyerek üzerlerine yürüyüp tepki gösterdi. 50-60 kişinin ablukasında kalan müşahit ve Cihan ekibini jandarma kurtardı.

CİHAN
<< Önceki Haber AK Partili gruptan çirkin saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER