AKP'li Tayyar'dan ne akla ne de hayale sığan değerlendirme

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı paralel safsatasına sımsıkı sarılan isimlerden biri olan Şamil Tayyar, katıldığı bir televizyon programında son yaşanan olayları değerlendirirken akıllara ziyan bir yorumda bulundu.

AKP'li Tayyar'dan ne akla ne de hayale sığan değerlendirme

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı paralel safsatasına milleti inandırmak için, AKP'liler mantık sınırlarının dışına çıkan yalanları bile söylemekten çekinmiyor. Bu defa da, IŞİD'i protesto etme bahanesiyle araçların, binaların ve Hizmet Hareketine bağlı eğitim yuvalarının da yakılıp yıkıldığı sokak olaylarını "paralel"e bağladılar. İşte bu mantık dışı yorum AKP'nin Gaziantep Milletvekili Şamil Teyyar'dan geldi. 


Binlerce PKK yandaşı IŞID'ı bahane edip Türkiye'nin altını üstüne getirirken AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'dan akıllara ve mantığa durgunluk bir yorum geldi. Can kayıplarının yaşandığı sokak olaylarının sorumlusunun HDP yöneticileri olduğunu söyleyen Tayyar, "Bu kışkırtmalarda paralel yapının rolü de yabana atılmasın" ifadelerini kullanarak Hizmet Hareketi'nin de olayları kışkırttığı yalanını savurdu. 

PKK HDP PARALEL YAPI AYNI MERKEZDEN YÖNETİLİYOR

AKP'li Şamil Tayyar'ın son yorumunun mantık dışı olduğu apaçık ortada. Zira, sokak olaylarında Hizmet Hareketine bağlı eğitim kurumları da PKK yandaşları tarafından moloflandı, yakılıp, yıkıldı. Buna rağmen AKP'li Tayyar, bir televizyon programında olayları hizmetin kışkırttığı yalanını söyledi. Şamil Tayyar, lafı döndürüp dolandırıp bir şekilde "Paralel" safsatasına bağladı. 

Aynı Şamil Tayyar, Suriye'ye karşı savaş kışkırtıcılığı yapmış ve; "tanklarımız Şam'a 3 saatte varır, akşam çayını da orda içeriz" demişti. Tayyar, bu sözlerinden dolayı büyük tepki toplamıştı. Şamil Tayyar IŞİD eylerimlerini de "paralel"e bağladı! | samanyoluhaber.com

<< Önceki Haber AKP'li Tayyar'dan ne akla ne de hayale sığan değerlendirme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER