Ahmet Atakan üzerinden pes dedirten provokasyon

Ulusal Kanal ve Oda TV'nin Ahmet Atakan'ın ölümü üzerinden yürüttüğü provokasyon deşifre oldu.

Ahmet Atakan üzerinden pes dedirten provokasyon.

  • Halkı sokağa çekmek için söylemedikleri yalan kalmadı.
  • Görgü tanığı adı altında yalan röportajlar yaptılar.
  • Ulusal Kanal muhabirinin sözleri yapılmak istenen provokasyonu gözler önüne serdi.
Hatay'da eylemler sırasında bir binadan düşerek hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın ölümünün ardından "Ahmet'i polis öldürdü" şaibesi yayılmaya çalışıldı. 

Görgü tanığı adı altında konuşanlar arasında, her türlü gerilimi toplumu karıştırmak için adeta bir fırsat gibi gören Ulusal Kanal'ın muhabiri de vardı. 

Video paylaşım sitesi Youtube'a, İşçi Partisi'nin bir oluşumu olan TGB tarafından yüklendiği tespit edilen görüntüler, izleyenleri hayrete düşürüyor. Çünkü Ulusal Kanal muhabiri hiç utanmadan her şey kendisinin yanında olmuş gibi arka arkaya yalanlar sıralıyor. 

Ulusal Kanal muhabiri o sırada çatıda bulunan Atakan'ı sokağın başına diye anlatıyor. Ölüm anı için uydurduğu yalanı söylerken de yüzü kızarmıyor.  

Sokağın tansiyonunu daha da yükseltmek için uydurulmuş haberler kervanının bir başka aktörü de ODA TV. Oda TV, kışkırtıcı haberini 19 yaşında bir görgü tanığına dayandırıyor. Bu sözde görgü tanığı da "Ahmet Ağabey sokaktaydı" diyerek bir başka yalanı işte böyle anlatıyor. 

Oda TV'nin sözde görgü tanığı Ahmet Atakan'ın ölümüne sebep olduğunu iddia ettiği biber gazı kapsülünün Jandarmanın elinde olduğu yönünde de bir yalan uydurmaktan geri durmuyor. 

Atakan'ın binadan düştüğünü belgeleyen görüntülerin ortaya çıkması, kaos hesabı yaparak kamuoyunu kışkırtıcı haberler uyduranları bir kez daha deşifre etti. 


SAMANYOLUHABER
<< Önceki Haber Ahmet Atakan üzerinden pes dedirten provokasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER